September 08, 2024

Деси Стоянова се сбогува емоционално с ефира на бТВ в компанията на Сашо Кадиев (Кой ще седне в стола й в „Преди обед”)

Журналистката напусна телевизията завинаги и се сбогува със зрителите с емоционални думи

https://kliuki.net/bg-kliuki/desi-stoyanova-se-sboguva-emocionalno-s-efira-na-btv-v-kompaniyata-na-sasho-kadiev-koy-shte-sedne-v-stola-y-v-predi-obed/227407 Kliuki.net
Деси Стоянова се сбогува емоционално с ефира на бТВ в компанията на Сашо Кадиев (Кой ще седне в стола й в „Преди обед”)

Днес сутринта беше последния ефир на Десислава Стоянова в любимото на зрителите предаване „Преди обед”. Където Деси прекара 12 години на екран в около три хиляди ефира в живо предаване чак до обедните новини.

Тя обяви, че затваря тази професионална страница на своя живот и изказа благодарности  на екипа, с който е работила и на телевизията, която е направила възможно приключението да се случи.

За сега остава загадка кой ще смени журналистката през септември когато започне новия тв сезон. Според слуховете това ще е бившата водеща на „Папараци” Венета Райкова. От известно време от бТВ водели преговори с огнената блондинка. Която все още не с е казала окончателното си решение.

От ръководството на медията не били доволни от рейтинга на „Преди обед” който паднал с няколко пункта след напускането на Кадиев. Затова се спрели на Венета Райкова, виждали в нея достойна водеща да се справи с конкуренцията на Гала от „На кафе”.

Друг вариант бил да назначат Маги Желязкова на освободеното място, но тя не можела всеки ден да е в ефир, което си е и сериозна пречка.

За  сега остава и под въпрос дали и  Петър Дочев ще се върне в предаването. След като Деси го напусна завинаги.

Източник: Лупа.бг