април 27, 2024

Ексклузивно: Емрах Стораро проговори за сексуалната ориентация на неговите колеги

Емрах Стораро безпощадно захапа колегите си

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-emrah-storaro-progovori-za-seksualnata-orientaciya-na-negovite-kolegi/215233 Kliuki.net
Ексклузивно: Емрах Стораро проговори за сексуалната ориентация на неговите колеги

Страшен скандал се разрази в чалгата.  Емрах здраво яхна метлата в новата нашумяла социална мрежа Threads. Там бълва като картечница скандални статуси.

„Azis,, medi I galin sa pederasi”, написа по-малкият син на Тони Стораро. А феновете на чалга певците направо го попиляха с обиди в коментарите си на скандалното му изказване.

Една от читателките предупреди изпълнителят на „Ергенът“, че Галин също използва приложението и най-вероятно ще види неговия пост.  Безстрашният Мачо отвърна: „Oplashi me”.

Ексклузивно: Емрах Стораро проговори за сексуалната ориентация на неговите колеги

Емрах призна, че понеже родителите му нямат threads, той ще е "истинския си аз", защото те няма да виждат какво става.

Ексклузивно: Емрах Стораро проговори за сексуалната ориентация на неговите колеги - Снимка 2

Стораро е ядосан, че момичетата си качват чатове с него, за да си правят реклама. Всички решиха, че ще пишат на баща му, за да му разкажат за поведението му? "И да пишете, и да не пишете на наще - файда няма", отсече обаче Емрах.

Ексклузивно: Емрах Стораро проговори за сексуалната ориентация на неговите колеги - Снимка 3

Профилът на хитовия изпълнител се превърна в турски сериал. Емрах побърза да се оправдае, като каза, че бил хакнат и всички постове не са негово дело. Дали наистина е така може само да гадаем, но неминуемо постовете  му ще развихрят скандал.

Източник: blitz.bg