февруари 29, 2024

Ирина Шейк и колежките й тънат в лукс (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/irina-sheyk-i-kolezhkite-y-tanat-v-luks-snimki/146102 Kliuki.net
Ирина Шейк и колежките й тънат в лукс (Снимки)

Ирина Шейк и останалите руски манекенки живеят живот на истински принцесиИрина Шейк е идол на много млади момичета

Ирина Шейк – самото споменаване на това име буди асоциации за лукс и безгрижие, а много млади момичета мечтаят да са на нейното място. Тръгнала от „нищото” тя е успяла да постигне много, благодарение на славянската си красота, упоритост, а може би и доза късмет. Разкошът, в който живее днес, луксозните коли, скъпите яхти, екзотичните пътувания, и разбира се връзката със секссимвола Кристиано Роналдо са блян на повечето девойки.

[caption id="attachment_89689" align="alignright" width="300"]Ирина Шейк Ирина Шейк[/caption]

Връзката с футболиста обаче вече е в миналото. Съжалява ли красивото и гордо момиче за неверния и богат футболист? Едва ли парите са проблем за нея, едва ли ще промени луксозния си начин на живот, а дали ще му прости, бъдещето ще покаже.

Разкошът и луксът са нещо нормално за живота на всички световни модели. Постигнали го веднаж, те със зъби и нокти се стараят да останат на „върха”, за да не ги помете новата вълна супер модели. Лукс, доста често скандали и връзки със супер богати мъже съпътстват живота на тези "галенички на съдбата".

Лъскавият луксозен живот на най-скъпите модели в света е като че ли недостъпен за „простосмъртните” – бляскави партита, диамантени колекции, скъпи тоалети, луксозни джетове, екзотични места.

Този начин на живот е ежедневие не само за Ирина Шейк, но и за други супермодели с руски корени като Дария Строкоус, Лада Кравченко, Леда Ашикмина, Лена Перминова и Наташа Поли, видяха от greality.bg.

По петите им вървят и модели от по-новото поколение, които не отстъпват по красота, чар и сексапил на „каките”. И те мечтаят за „лъскав живот".

[caption id="attachment_89690" align="alignright" width="300"]Дария Строкоус Дария Строкоус[/caption]

rus irina1 Лада Кравченко

[caption id="attachment_89693" align="alignright" width="300"]Лена Перминова Лена Перминова[/caption] [caption id="attachment_89694" align="alignright" width="300"]Наташа Поли Наташа Поли[/caption]