април 27, 2024

Кралски лукс: Азис по стъпките на Бионсе (СНИМКА)

Краля на попфолка се похвали с мега луксозен апартамент

https://kliuki.net/kliuki/kralski-luks-azis-po-stapkite-na-bionse-snimka/218094 Kliuki.net
Кралски лукс: Азис по стъпките на Бионсе (СНИМКА)

Азис се намира в Лас Вегас заедно  с колегите си Меди и Галена. Там те радват българската публика. Билетите за събитието бяха разпродадени за кратко време.

Родните звезди са отседнали в един от хотелите на Доналд Тръмп. За последователите си Костинбродския славей направи специален тур на жилището.

То е разположено на два етажа, като между спалните се пътува с асансьор. Стаята за масажи и  забавления също е част от  него.

Бионсе била отсядала в същия апартамент и си е правела там фотосесия. На стори в Инстаграм краля на попфолка написа: Когато Бионсе се снима в твоя апартамент в Лас Вегас.

"Вашата звезда Азис е като моята дъщеря Бийонсе. Той създава нова ера с неговата смелост да се превъплъщава и да обединява всички хора на планетата - не само хората от ЛГБТ, но и различните раси. Именно това направи моята дъщеря с един от първите си концерти."-каза преди време бащата на Бионсе за нашата звезда. 4

Припомняме ви, че тримата изпълнители Меди, Галена и Азис  ги свързва колегиалност и топли приятелски отношения, което гарантира и приятното им изкарване по време както на полетите, така и на целия престой.

Източник: telegraph.bg