юли 14, 2024

Кузей от "Север — юг" се похвали: Вече съм татко! (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/kuzey-ot-sever-yug-se-pohvali-veche-sam-tatko-podrobnosti/142413 Kliuki.net
Кузей от "Север — юг" се похвали: Вече съм татко! (Подробности)

Къванч Татлату стана татко, осинови куче

Звездата от „Север-юг“ Къванч Татлату стана татко. Екранният Кузей се похвали, че в дома му вече ще се чува тропот на крачета и много смях. За радост на фенките си щастливия актьор не е нахлузил брачния хомот, поне засега. А просто си е взел домашен любимец, за който се грижи като свое дете.

Самият Къванч се похвали с новия член на семейството и дори сподели снимка в социалната мрежа. Кучето е порода Доберман, а фотосът е правен в двора на къщата на екранния Кузей в Истанбул, пише gecce.com.

[caption id="attachment_60480" align="aligncenter" width="290"]Къванч Татлату стана татко Къванч Татлату стана татко[/caption]

Осиновяването е част от инициативата да се помогне на повече кучета да намерят собствен дом. Домашният любимец е най-голямата радост за звездата и той споделя, че се гордее с него.

„Когато се прибирам вкъщи, знам, че някой ме чака. Много е игрив, и бързо се разсейвам от напрежението с него. Той толкова любвеобилен. Чувствам го като роден син, чувствам се като баща“, казва още екранния Кузей от „Север-юг“.

[caption id="attachment_60481" align="aligncenter" width="264"]Екранният Кузей от "Север-юг" осинови куче Екранният Кузей от "Север-юг" осинови куче[/caption]

С признанията и акцията си, Къванч се надява да предизвика по-голям интерес към идеята за осиновяване на бездомни кучета. Той самият е невероятно щастлив от своя домашен любимец и затова застана зад каузата така всеотдайно.