май 17, 2024

Маги от „Ергенът” се пробвала и с богатия годеник на Анелия (Татуирала си името му на гърдите си – ФОТО факт )

Че обича лукса и богатия начин на живот за варненката Маги Томова две мнения няма

https://kliuki.net/bg-kliuki/magi-ot-ergenat-se-probvala-i-s-bogatiya-godenik-na-aneliya-tatuirala-si-imeto-mu-na-gardite-si-foto-fakt/222548 Kliuki.net
Маги от „Ергенът” се пробвала и с богатия годеник на Анелия (Татуирала си името му на гърдите си – ФОТО факт )

Колкото и да се прави на скромна Магдалена Томова, която омая и Алек Младенов в романтичното шоу „Ергенът” най-сетне се разбра с кой богаташ се е пробвала. Тези дни стана ясно, че елегантната варненка е била за известно  време гадже на бившият годеник на фолк певицата Анелия – хазартния бос Любо Захаринов.

Аферата с поредния богаташ се случила преди 3 години. Според слуховете той уредил любовницата си на важен пост в столицата като шеф на заведение. Никой няма иначе няма да наеме непозната жена, цъфнала от провинцията  да му управлява бизнеса без протекции.

По времето когато Магдалена Томова и милионерът са били двойка той още нямал връзка с фолкаджийката. С Маги го раздавали много влюбени и в негова чест русокосата мадама си татуирала името му на едната си гръд. Неизвестен бивш фен на варненката предостави снимка на светски сайт. Където за доказателство можем да видим и татуса.

 След раздялата с Любо Маги предвидливо  добавила още една буква и вместо Любо в момента се чете Любов. А всичко това се е случило да не стресира или плаши следващите богаташи, които се надява да закове. Като сега се е прицелила  например в Алек.

Източник:Блиц