май 21, 2024

Народна е! Лепа Брена върти гьобеци с прислужницата си (Певицата вилнее насред тави и тенджери – Видео)

Интернет не спира да се радва на сръбската легенда и на нейната вярна помощница

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/narodna-e-lepa-brena-varti-gyobeci-s-prisluzhnicata-si-pevicata-vilnee-nasred-tavi-i-tendzheri-video/215218 Kliuki.net
Народна е! Лепа Брена върти гьобеци с прислужницата си (Певицата вилнее насред тави и тенджери – Видео)

Лепа Брена доказа, че си остава народен човек. Въпреки популярността, която натрупа през годините, тя не се притеснява да купонясва досущ като обикновените хора. Интересно видео я показа в доста неочаквана светлина. На кадрите се вижда как певицата се забавлява с прислужницата си, при това насред кухнята. Помпозната кухня блести с чистота и стил, но най-атрактивна е дамата, която командва тенджерите и тавите. Пременена с работните си дрехи, домашната помощница подскача в такт с музиката и не се стеснява да размята домакинската посуда наляво-надясно.

Лепа Брена пък ударно подхваща танците и въртенето на гьобеци, без въобще да ѝ пука, че е наконтена с изискана рокля. Така насред тенджерите и тавите двете купонджийки успяха да оберат точките и да скрият шапката на българските випове. Мрежата закипя от одобрителни коментари, като мнозинството набързо метна камъни в градината на нашите звезди. Според хората само класна певица от голяма величина може да си позволи да се забавлява по този начин, слизайки на нивото на обикновения човек. Прислужницата пък определено е късметлийка и дори работата не ѝ тежи, щом си има такава народна шефка.

Източник: Фейсбук