май 15, 2024

Насметоха “Бригада нов дом” заради играчки (Екипът на Мария Силвестър с гаф в поредното жилище – Подробности)

Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг

https://kliuki.net/bg-kliuki/nasmetoha-brigada-nov-dom-zaradi-igrachki-ekipat-na-mariya-silvestar-s-gaf-v-porednoto-zhilishte-podrobnosti/222415 Kliuki.net
Насметоха “Бригада нов дом” заради играчки (Екипът на Мария Силвестър с гаф в поредното жилище – Подробности)

Екипът на “Бригада нов дом” се зае с нелеката задача да ремонтира жилището на Благовеста. Жената е със сериозна диагноза, като при това сама се грижи за дъщеричката си. Трудният ѝ път до този момент със сигурност спечели сърцата на зрителите, затова и мнозина от тях се зачудиха на едно от решенията на бригадата. При разчистването на жилището, което съпровожда всяка подготовка за ремонт, Мария Силвестър и компания попаднаха на множество детски играчки. Предвид трудната ситуация на минисемейството доста хора не одобриха идеята играчките да се изхвърлят. На малката госпожица бе дадена възможност да запази само най-любимите си от тях, а останалите заминаха на боклука.

Част от зрителите автоматично настръхнаха срещу решението на екипа. От една страна, детето едва ли разполага с особени финансови възможности, за да попълни колекцията си за в бъдеще. От друга, редица малчугани в България не са си и помисляли да имат толкова неща, които да използват в играта. За мнозина даряването им бе добра възможност, за да се помогне и на друг в затруднено положение. Според явно по-запознатите никъде не се приемат употребявани играчки, а само нови. Независимо от бъдещите коментари обаче “Бригада нов дом” не се поколеба и предвид наложилите се решения прати проблема на боклука.

Източник: vihrogon.bg