October 18, 2024

Нищо общо: Изплува снимка на Азис като тийнейджър

Обичаният певец реши да покаже как е изглеждал

https://kliuki.net/kliuki/nishto-obshto-izpluva-snimka-na-azis-kato-tiyneydzhar/226544 Kliuki.net
Нищо общо: Изплува снимка на Азис като тийнейджър

Кралят на фолка Азис бе провокиран от свои фенове да покаже как е изглеждал като тийнейджър. Мнозина смятаха, че той няма да го направи. Той отново изненада всички като показа как е изглеждал на 16 години. На кадъра позира със свои близки.

"Веднага бих го разпознала. Уж мина през много операции в годините, а всъщност сега прилича много на онова момче от снимката", коментира негова фенка.

„Не си прилича, на снимката е съвсем обикновено момче“ – коментират други.

Не са малко и негативните коментари за външния вид на Азис. Много от хората твърдят, че в образа на жена им е бил доста по-симаптичен. Други пък започват да го харесват доста по-късно, след като хвърля високите токчета, роклите и силния грим.

Изпълнителят на „Никой не може“ позволи феновете да му задават неудобни въпроси. Последователите бяха любопитни да разберат колко гаджета е имал, а той отговори „вагон“.

Разговорите с почитателите са задължителни за фолкаджията, за да слуша похвали за себе си и да се оплаква как щеше да е по-известен от Бионсе и Лейди Гага, ако не се беше родил у нас. Наскоро отпочиваше с Галена в най-скъпата вила у нас.

Източник: blitz.bg