март 30, 2023

Петко Димитров заряза Яна на рождения ден на Николета

https://kliuki.net/kliuki/petko-dimitrov-zaryaza-yana-na-rozhdeniya-den-na-nikoleta/145568 Kliuki.net
Петко Димитров заряза Яна на рождения ден на Николета

Петко Димитров се появи без половинката си на партито

Петко Димитров остави Яна вкъщи, докато се забавляваше на купона

Петко Димитров заряза Яна на рождения ден на Николета Лозанова. Бизнесменът, който открай време се слави като един от най-близките приятели на плеймейтката, се появи сам на купона по случай празника й. От съпругата му Яна нямаше и следа.

[caption id="attachment_86085" align="alignright" width="300"]Петко Димитров пристигна сам на рождения ден на Николета Лозанова Петко Димитров пристигна сам на рождения ден на Николета Лозанова[/caption]

Липсата й сериозно озадачи феновете на двойката, които са пределно наясно, че помежду им няма никакви драми. Така че за неразбирателство между младите родители, още по-малко пък за раздяла, не може да става и дума. Защо обаче танцьорката не придружи половинката си на партито на Николета?

Запознати издават, че причината за това е лична неприязън. Яна открай време не понася плеймейтката и дори не си прави труда да го крие. От какво е предизвикано негативното й отношение, можем само да гадаем.

Факт е обаче, че на всички събития, организирани от Лозанова, госпожа Димитрова не присъства. Друг е въпросът дали това е по нейно собствено желание или просто не получава покана. "И това е възможно", коментират феновете. Както знаете, плеймейтката не търпи някой да я засенчва, а танцьорката притежава всички данни да се превърне в център на внимание където и да отиде. И съответно да отнеме от вниманието, което трябва да е насочено към Николета.

Като добавим и че Яна определено има усет за стил и елегантност, който сериозно липсва на Лозанова, не е чудно защо госпожа Божинова не иска край себе си съпругата на Петко Димитров. Ако съдим и по самото нежелание на Яна да присъства на подобни сбирки, нищо чудно чувствата да са взаимни.

И затова Петко да е принуден да ходи сам, докато Яна предпочита да си стои вкъщи с бебето им.