април 20, 2024

Симона Евгениева изгонена от Мис Свят след скандал!

https://kliuki.net/kliuki/simona-evgenieva-izgonena-ot-mis-svyat-sled-skandal/145979 Kliuki.net
Симона Евгениева изгонена от Мис Свят след скандал!

Симона Евгениева няма да ни представя на Мис СвятСимона Евгениева продължава да се излага безобразно

Симона Евгениева няма да представя България на Мис Свят! Скандалната новоизлюпена Мис България няма да бъде допусната до участие в международния конкурс, разкриха източници, запознати с правилата на надпреварата за красавици. И това е не само заради спорния външен вид на пишман миската.

[caption id="attachment_88843" align="alignright" width="300"]Симона Евгениева определено не се харесва на хората Симона Евгениева определено не се харесва на хората[/caption]

Както знаете, на Мис Свят не се допускат участнички, които имат пластични корекции по себе си. А в интервю за Сашо Диков Евгениева сама се изфука, че има по 345 кубика силикон във всяка гърда. Което е в пълен разрез с правилата на Мис Свят. Да не говорим, че не показва и интелектуалните й качества в най-добра светлина. За сравнение, Антония Петрова също имаше силикон в бюста, когато се окичи с короната на Мис България.

Очевидно доста по-интелигентната перничанка обаче не тръгна да се фука с този факт, а дори го прикри умело, като заяви, че не си е уголемявала бюста, а единствено го е повдигнала. Симона Евгениева обаче има още доста хляб да изяде докато се научи как трябва да се държи една миска. И това със сигурност не включва излизането й в национален ефир и обявяването на пластиките й. Както и на факта, че срещу достатъчно прилична оферта, би си легнала с всеки, припомнят от hotarena.net. Всъщност гостуването на миската при Сашо Диков съвсем затвърди мнението на хората, че намаханата госпожица изобщо не е достойна да носи короната на най-красивата неомъжена жена в България.

И голямата вероятност тя да не бъде допусната до Мис Свят заради корекциите и татуировките й накара мнозина да въздъхнат облекчено. "Само това чудо ни липсва след Анита Мейзер. Съвсем ще ни се подиграват, че българките са грозни и не приличат на нищо", негодуват онлайн потребителите.