септември 28, 2023

Слави Трифонов със славно черно тефтерче! (Кои звезди са в него?)

https://kliuki.net/kliuki/slavi-trifonov-sas-slavno-cherno-tefterche-koi-zvezdi-sa-v-nego/148949 Kliuki.net
Слави Трифонов със славно черно тефтерче! (Кои звезди са в него?)

Слави Трифонов признава за три жени, но в живота му са много повече

Като един от най-желаните ергени Слави Трифонов има черно тефтерче, в което фигурират имената на един куп звезди. Слух свързва шоумена с някои от популярните актриси и звезди от шоубизнеса, а ето и за кои не си признава самият той.

Няма не искам, няма недей!

Мълвата свързва Слави Трифонов с примата на родната чалга—Глория. Мълви се, че певицата преди години е имала тайна афера с Дългия. Двамата запазили добрите си отношения, но освен това тв водещия още таи и топли чувства към певицата. И тя е една от малкото звезди от поп фолка, които се радват на уважението му. Фолк певицата Емануела е друга звезда, за която се твърди, че е имала вземане — даване със Слави. Както е известно изпълнителката нашумя именно покрай проекта „Къде е батко”, а също така и с опитите си да закара Слави до олтара. Водещия доста време се дърпаше от настойчивото ухажване на младата звезда, но се шушука, че накрая не е успял да й устои на чара. При все това Емануела е една от малкото звезди, които от години не са канени в шоуто на Дългия. А причината е, че при всяко нейно гостуване, бенда се шегува и с двамата, с въпроси, кога ще е сватбата.

Да си остане в шоуто

Слухове свързват Слави Трифонов още и с бившата примабалерина на „Сатен” и модна дизайнерка — Галя. Синеоката брюнетка с котешки поглед сериозно бе омаяла Слави. Както е известно обаче преди години сърцето на Дългия принадлежеше на куп жени, така че двамата се разделиха без много шум. А любовната им история си остана в шоуто. Мълвата носи още и за кратки афери на Слави с Невена Цонева и Аделина Солтарийска, но шоумена категорично отрича да има нещо общо и с двете красавици. За сметка на това тв водещия никога не е крил, че е имал отношения с певицата Алекс Раева и танцьорката Мартина Огнянова. Макар че и двете му разбиха сърцето. [caption id="attachment_107405" align="aligncenter" width="350"]Слави Трифонов крие черно тефтерче със славни имена сн. Булфото Слави Трифонов крие черно тефтерче със славни имена сн. Булфото[/caption]

Забранена любов

Настойчиви са слуховете, че Слави Трифонов е имал връзка и с певицата Нели Петкова, която именно заради това, че са се разделили, избира да го напусне. Също толкова упорити са слуховете и за кратка афера между шоумена и певицата Кали — тя бе едно от протежетата му преди години, но по-късно се разделиха, както се случи и с Нина Николина, пише Кlіukі.bg., цитирани от blife.bg.