October 23, 2024

Смях на екрана: Лора Крумова се изложи тотално пред Азис

Водещата не се бе подготвила добре за интервюто

https://kliuki.net/kliuki/smyah-na-ekrana-lora-krumova-se-izlozhi-totalno-pred-azis/232437 Kliuki.net
Смях на екрана: Лора Крумова се изложи тотално пред Азис

Най-големият хит на Азис  - „Сен Тропе“  бе объркан в ефир от Лора Крумова. Песента се слуша вече 12 години и има над 163 милона гледания. Малко след като Костинбродският славей се хвалеше колко добре се чувства пред сръбската публика, Лора се включи неподготвена:

"Как се казваше тази песен с Андреа? Това ли е Сен Тропе?""Не, не!", отсече Азис и с усмивка я запя и припомни на обърканата водеща.

Почувствала се глупаво от изцепката си,  побърза да смени темата. Тя подчерта, е най-големият му хит се слуша в психиатрията на Военна болница. "Това е друга история", заяви Лора и недоразказа откъде знае това.

Азис не пропусна да подчертае, че музиката му лекува. Разказа още една интересна история - Оказва се песента "Мотел", в която се пее "Ле-лей, сякаш пред църквата някой оставил е бебе" звучала в манастир, чул лично той.

Кралят на попфолка заяви в ефир, че неговата музика е най-въртяната изобщо в историята на България. Това, че толкова хора слушат песните му, определено го прави по- мързелив. Казва си, че хората харесват музиката му, защо да се напъва всяка година да пуска песни. Истината е, че не пуска парчета често, сподели звездата, която определено страда от мания за величие.

Да, той държи рекорден брой гледания на музиката си в Youtube и е определян като най-успешният изпълнител в България.

Източник: hotnews.bg