март 28, 2024

Яна на Петко се наду, заприлича на кифла (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/yana-na-petko-se-nadu-zaprilicha-na-kifla-snimka/145592 Kliuki.net
Яна на Петко се наду, заприлича на кифла (Снимка)

Яна на Петко е започнала да чупи стойки и джуки досущ като кифлаЯна на Петко отблъсна феновете с промяната си

Яна на Петко е на път да се превърне в същинска кифла. Всъщност, вече го е постигнала, коментират феновете, които разглеждат последните снимки на танцьорката от рождения ден на Николета Лозанова. На тях се вижда, че съпругата на Петко Димитров определено е успяла бързо да влезе във форма след раждането на сина на двойката Доменик.

[caption id="attachment_86225" align="alignright" width="300"]Яна на Петко преди и сега (на малката снимка) Яна на Петко преди и сега (на малката снимка)[/caption]

Не това обаче направи впечатление на онлайн потребителите. Действително, Яна на Петко се е вталила за нула време и изглежда по-слаба дори и от преди. За съжаление на почитателите си обаче някогашната сладурана изглежда е започнала да възприема доста от маниерите на т.нар. роден хайлайф. А именно да се държи надменно и да чупи стойки. А не да си стои естествено пред камерите, както го правеше преди.

Яна на ПеткоВместо това в момента бившата на певеца Орлин Павлов се държи буквално като примадона, коментират форумци. Госпожа Димитрова отказва да се усмихва, когато я снимат, а вместо това си цупи джуките в така модерната от години физиономия "патешки джуки". Които са по-присъщи на кифлите, а не на дамите от калса, категорични са феновете.

Които са сериозно разочаровано от промяната в любимката си. "Преди поне можеше да се каже, че е симпатична, сега е замязала на всяка треторазрядна дискотечна кифла", недоволстват онлайн потребителите. Действително, танцьорката преди имаше доста по-естествено излъчване, видяха от Hotarena.net.

Дали под влияние на парите на мъжа й или заради средата, в която се движи след брака си с него, но Яна на Петко определено е променена. "Изглежда надута, а и с тежи патешки джуки е направо ужасна", разочаровани са феновете.