май 04, 2024

Йоана и Румен аут от “Един за друг” (Емоционална елиминация ги изправи срещу най-близките им хора – Подробности)

С поредна двойка се раздели любовното риалити

https://kliuki.net/reality/yoana-i-rumen-aut-ot-edin-za-drug-emocionalna-eliminaciya-gi-izpravi-sreshtu-nay-blizkite-im-hora-podrobnosti/221988 Kliuki.net
Йоана и Румен аут от “Един за друг” (Емоционална елиминация ги изправи срещу най-близките им хора – Подробности)

От Вилата на любовта трябваше да си тръгнат двама от най-противоречивите участници. След оспорвана битка Йоана и Румен се изправиха срещу най-близките си хора в шоуто в директен сблъсък на елиминации. За съжаление, “двубоят” завърши със загуба за тях, тъй като останалите двойки направиха своя избор.

Състезанието, в което на влюбените се наложи да крадат яйце, приключи успешно за Елизабет и Йордан. На Маргарита и Кристиян не им провървя особено и двамата се разписаха със солидна доза наказателни точки. Така в крайна сметка на финала се изправиха срещу вече изгонените участници. Изборът между двойките бе доста емоционален и мнозина не спестиха колебанията си кого да прецакат. За жалост, правилата на играта са такива – искаш-не искаш, трябва да елиминираш някого.

Йоана и Румен се наложиха като една от най-атрактивните двойки, която безспорно проявяваше характер. По-силната половинка в случая демонстрираше самочувствие, подплатено с доста пиперлив език. Това му спечели както негативи, така и позитиви не само сред останалите участници, но и сред зрителите пред малкия екран. Докато някои открито съжаляват за изгонването, други смело признават, че са си отдъхнали. Влюбените имаха силно присъствие в играта, а тръгването им разстрои дори както конкуренцията, така и водещия.

Източник: petel.bg