October 06, 2024

Андреа отново качи килограми

Участията й са сведени до нула и затова феновете й не знаят как изглежда реално към днешна дата

https://kliuki.net/liubopitno/andrea-otnovo-kachi-kilogrami/228455 Kliuki.net
Андреа отново качи килограми

Андреа отново е наддала с повече от 10 кг. и истинският й външен вид е много далеч от образа на секси блондинката от снимките и клиповете, които непрестанно публикува в социалните мрежи. Борбата й с наднорменото тегло продължава вече доста време, след като преди 2 години бе ударила внушителните 75 кг., част от които успя да свали и вееше секси фигура, но сега отново се е наляла.

 

За никого не е тайна, че Андреа е маниачка по обработване на снимките. Тя не пуска нито един кадър, без да е вталила тялото и лицето си, за да изглежда по коренно различен начин от действителността. Преди дни обаче от необработени снимки на бившата на Кубрат Пулев стана ясно, че е подпухнала като кифличка – лицето й е станало огромно и кръгло като топка, макар на професионалните фотоси и в социалните мрежи тя да изглежда слаба като вейка.

Изпълнителката призна, че е пробвала отслабване с медикаменти, но я е страх да залага на глад. Макар да успя да се втали временно с големи мъки, сега тя отново е наддала здраво. Прекарва времето си основно зад граница и почти няма участия, което е и една от причините феновете й да не знаят как изглежда в действителност.

 

Припомняме, че преди две години собственик на чалга клуб я бе изгонил , тъй като не я бе познал и отсякъл, че това не може да е сексапилната Андреа.

„Не разбираме каква е тази нейна мания да заблуждава хората с визията си! Андреа има своя чар, нищо че е дебеличка“, отсичат феновете й.

 

В същото време блондинката дори не се опитва да прикрие телесата си с малко по-широки одежди, а дори напротив – подчертава недостатъците си с къси тоалети, докато се опитва да прикрие всичко това с фотошоп.

Източник: Уикенд