април 20, 2024

Галена счупи рекордите с тунинговането си (ФОТО)

Всички се чудят как ли ще изглежда след още 10-20 години 

https://kliuki.net/liubopitno/galena-schupi-rekordite-s-tuningovaneto-si-foto/167644 Kliuki.net
Галена счупи рекордите с тунинговането си (ФОТО)

Фолк дивата Галена се нарежда сред най-редовните клиенти на пластичната хирургия. 

По всяка вероятност смядовката вече дори не помни броя на корекциите си, които са поне 9. Трансформацията й е направо поразителна. Чалгаджийката е била над 10 пъти под упойка, защото освен корекциите има и две раждания, разбира се – секцио.

Галена явно страда от ниско самочувствие, щом не иска да приеме недостатъците си и иска да се промени цялостно. За 18 години на сцената сегашната Галена и няма нищо общо със старата Галя, както е истинското име на чалга дивата. Дори феновете й вече не одобряват тунинга й, който няма край. „Още няма 40 и е цялата изкуствена! Какво ще прав на 50-60 години? Сигурно ще е с 20-30 корекции. Това е болестно състояние“ – коментират почитатели й.

Първата корекция на съпругата на Гальо Вафлата беше силиконов бюст – задължителен за жанра, в който се изявява. Тази операция си направи още в началото на кариерата, преди повече от 15 години. 
„Правила съм си само една корекция и тя е на бюста, но след години, ако реша, може отново да се доверя на пластичен хирург, за да се чувствам добре. Нямам нищо против тези манипулации, но само когато са необходими“ – заяви тя в свое интервю преди точно 10 години. Очевидно Галена смята, че корекциите, които си е направила са необходимост.

Втората операция на брюнетката е отрязването на камбестия й нос. След това реши, че гърдите й малеят и си ги направи малко по-големи с втора операция. Общо смядовката се е изръсила с около 20 бона за гръдната си обиколка. Тя изкара няколко години с новия си нос, но не го хареса и легна на операционната маса за втори път. Този път в Сингапур, където мъжът й Галин се изръси с 10 000 долара за нова ринопластика. Това се случи преди около 6-7 години и за момента чалга дивата е доволна от обонятелния си орган. Но никога не се знае дали няма да й хрумне да го резне отново.

Преди няколко години Галена си оперира и ушите, които бяха твърде щръкнали и не ги харесвала. Тази й корекция наистина беше наложителна, защото певицата приличаше на слончето от детското филмче „Дъмбо”. Корекцията на ушите е най-евтината й промяна и струва около 2000 лева.

В социалните мрежи подиграват изпълнителката от лекия жанр, че има повече корекции по лицето и тялото си, отколкото Шер, която е мерна единица за як тунинг. В последните години Галена стана луда фенка на пластичните корекции, а те се увеличават право пропорционално на славата и заплащането й за час плейбек. Изпълнителката се подлага на всевъзможни интервенции в името на красотата, но почитателите й никак не одобряват изкуствената й външност.

„Гърди, нос и уши – ок, но другото беше прекалено. Вече е като пластмасова. Много изкуствена, всичко й е правено, а още няма 40 години. Все повече губи симпатиите ми” – коментира почитателка на силиконката.

Фолк певицата бе сред първите родни знаменитости, които си оперираха задните части. Тя си уголеми дупето още преди няколко години. Преди ремонта задните й части бяха увиснали, а днес вече са вирнати, но неестествено издути като декоративна възглавница. Галена се харесва със силиконови импланти в дупето, но не изглежда никак естествено и от километри си личи, че не е нейното. В момента изпълнителката е кожа и кости, но с обемно дупе и големи гърди – доста комична гледка.

Пайнерката не е фен на спорта и предпочита да ляга на операционната маса за оформяне на тялото със скалпел. Певицата все още се надява да заблуди някой, че изострените й черти по лицето са в резултат от отслабването й с инжекции. Тя никога не е била дебела, но лицето й не е било чак толкова структурирано и добре оформено, както само го може скалпела на естетичния хирург.

Тя има контуриране на лицето, с което се коригират свързаните с възрастта промени, както и промяна на овала на лицето.
„Контурната пластика на лице събира най-вече положителни отзиви. Това е привлекателна процедура, защото с нейна помощ може да се коригират отделни части на лицето. Например, ако искате безболезнено да закръглите бузите и скулите си и да направите лицето по-миловидно. Или пък ако искате да изострите чертите си, да нямате бузи и да се радвате на изпито лице. Инжекционните пълнители за тази процедура често са на базата на стабилизирана хиалуронова киселина. 

Контуриране на лицето с хиалуронова киселина има ефект на подмладяване, който се съхранява за 8-18 месеца. След този период се наблюдава постепенно оттегляне на лекарството, така че процедурата за корекция трябва да се повтори”, коментират специалисти.
Скулите на Галена са повдигнати и по-вдлъбнати. Брадичката й също е дело на опитен пластичен хирург, като най-вероятно е с поставен имплант.

Последният тунинг на Галена е „плочки“ на корема. Те не са плод на жестоки тренировки и лишения, а са дело на опитен хирург. Тя се е оперирала при виртуоза на скалпела – д-р Максим Иванчук. Допреди войната в Украйна неговата клиника в Киев бе определяна като една от най-добрите в областта на пластичната хирургия и подмладяването. Галена също се е възползвала от неговите умения и то навреме – преди започването на войната. Според приближен на фолк фурията, докторът първо е изсмукал излишната мазнина в коремната област, а после е имплантирал оформени плочки, които ще останат там завинаги. 

Не е изключено и други части като лакти, колене и предмишницата на звездата също да са получили своето подмладяване, защото докторът е специалист и в тази област. Галена се е бръкнала с около 14-15 хиляди лева за оформения си корем. С последната й корекция на корема операциите стават точно 10, като в тази цифра не влизат огромните й джуки, които са бодени многократно с филъри.

37-годишната смядовка е вманиачена на тема идеален външен вид и тяло. В името на съвършенството красавицата се боде и с опасните за здравето инжекции Оземпик, за да се втали. Чалгаджийката смъкна доста излишни килограми, като дори се увлече със заслабването, което е пагубно за здравето й.

Зъбите на звездата на „Пайнер” също са ремонтирани и изглеждат като конска челюст. За 18 години Галена успя да промени самоличността си и вече няма и помен от Галя, която проби на сцената през далечната 2003 г.
Източник: Уикенд 
 

Галена счупи рекордите с тунинговането си (ФОТО)