май 04, 2024

Ивет Лалова гушна първороден син (Най-бързата бяла жена стана майка на момче – Снимка)

Най-бързата лекоатлетка роди син на огледалната дата 24.04.2024

https://kliuki.net/bg-kliuki/ivet-lalova-gushna-parvoroden-sin-nay-barzata-byala-zhena-stana-mayka-na-momche-snimka/222077 Kliuki.net
Ивет Лалова гушна първороден  син (Най-бързата бяла жена стана майка на момче – Снимка)

Благата вест, че е станала майка обяви самата  Ивет Лалова в собствения си Инстаграм профил. Като написа прочувствено послание към новороденото. От свое име и от това на таткото:”Добре дошъл, Тиаго! Големи благодарности,  че точно нас избра за родители! Обичаме те и сърцата ни са пълни с невероятна любов!”, пише тя в поста си в социалната мрежа.Където обяви и името на момченцето. Което избрали да кръстят Тиаго.

По време на бременността Ивет, която дълги години чака да стане мама заради спортната си кариера сподели, че няма търпение да гушне бебето и със Симоне нямат никакво предпочитание от какъв пол да е детето им.

Тогава лекоатлетката призна още, че  бебето най-вероятно ще се роди под зодия Телец и от сега си представя как в дома им ще се съберат трима с рога.Защото татко Симоне е Козирог.

Гордата мама веднага пусна и фото на мъника от клиниката, където е родила. На снимката се вижда как мама и татко са снимали ръцете си заедно с ръчичката на новородения Тиаго. Точно като истинско щастливо семейство. Да им е честит сина на Ивет и Симоне!

Източник:Лупа.бг