април 28, 2024

Маги Джанаварова: Сватбата не ни е приоритет, но вече мислим за втора рожба

Поривът да имат дете бил взаимен, защото усетили, че са срещнали правилния човек в лицето на отсрещния

https://kliuki.net/liubopitno/magi-dzhanavarova-svatbata-ne-ni-e-prioritet-no-veche-mislim-za-vtora-rozhba/209071 Kliuki.net
Маги Джанаварова: Сватбата не ни е приоритет, но вече мислим за втора рожба

В края на юли поп звездата от Велико Търново Маги Джанаварова стана майка на малката Елизабет. Малката не е кръстена на никого, а грижи за нея полагат Маги и половинката й, който успешно успява да съчетава работата с бащинството. Тъй като бабите и от двете страни са далеч, нямат помагачи.

 

Не се чувства променена откакто е майка, но ежедневието й вече е различно – денят й започва и завършва с малката Елизабет. Споделя, че не си е и мечтала за по-хубава бременност, тъй като била изключително лека и приятна. През цялото време се чувствала изключително красива, макар че качила 9 кг.

 

Маги Джанаварова: Сватбата не ни е приоритет, но вече мислим за втора рожба

Към днешна дата почти е успяла да влезе във форма, но е категорична, че докато продължава да кърми малката няма да спазва никакви диети. Опитва се да не е от майките, които изпадат в паника за всяко нещо и да не се филмира излишно. Напук на лекарските прогнози, че ще може да стане майка само чрез ин витро, Маги Джанаварова забременяла по естествен начин.

 

Макар двамата с приятеля й да не мислят за сватба, искат да имат още една рожба. За него разкрива само, че е по-млад от нея и дотук. Възрастта и за двамата не е от значение, по-важното е, че се уважават и обичат. За него казва, че е олицетворение на истинската любов с добротата и сърдечността си. Дава й спокойствие, което е много важно за нея и връзката им. Не крие, че с него се чувства обичана, сигурна и щастлива и неслучайно преди да го срещне на първо място била работата й. И двамата поискали едновременно да имат дете, просто поривът бил взаимен, защото усетили, че са срещнали правилния човек в лицето на отсрещния.

Източник: Уикенд