април 23, 2024

Носът на Преслава вече води самостоятелен начин на живот

Според нейните фенове усмивката й вече е много по-стряскаща от носа й

https://kliuki.net/liubopitno/nosat-na-preslava-veche-vodi-samostoyatelen-nachin-na-zhivot-2/198016 Kliuki.net
Носът на Преслава вече води самостоятелен начин на живот

От почти 3 години насам носът на фолкдивата Преслава води самостоятелен начин на живот. 

Най-оборотната певица на Митко Пайнера се окепази като си кръцна обонятелния орган. Тя се подложи на пластична операция през 2019 г. Дори кроила планове да не признава за интервенцията, но била принудена заради фрапиращата разлика във външността. Според твърденията й, тя се е оперирала само веднъж, но близки до нея подсказват, че всъщност операциите на носа й, са цели 3.

Първата от интервенциите се е състояла през пролетта на 2019 г. Повторила операцията още на следващата година, но отново не останала доволна от резултата. Така решила, че ще смали още носа си и третата интервенция се състояла през миналата година. 

По този начин бавно, но славно, Преслава се превърна в лошо копие на Майкъл Джексън. Тя обаче твърди, че най-после е доволна от резултата. Специалисти коментират, че естествените малки нослета си личат, а нейният стои така, сякаш й е присаден. 

Това, което я отличаваше от останалите й колежки бяха високите й ясно изразени скули и по-острото й носле. С драстичната промяна на външния вид обаче единственото, което постигна, бе да се обезобрази. Феновете й никак не одобряват залитането й по корекциите и загубата на индивидуалността й. 

Почитателите й коментират, че неколкократно правеният й нос, пипнатите скули и изкуствените зъби направо я карат да изглежда плашещо като се усмихне. 
Припомняме, че Преслава пръсна цели 66 бона за поставянето на циркониеви коронки върху зъбите си. Тя винаги е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката. Феновете й обаче са на мнение, че усмивката й вече е много по-стряскаща от носа й.
Източник: Уикенд 
 

Носът на Преслава вече води самостоятелен начин на живот