април 27, 2024

Васил Найденов призна за проблем със сърцето

Естрадният певец не се предава въпреки проблемите

https://kliuki.net/liubopitno/vasil-naydenov-prizna-za-problem-sas-sarceto/212083 Kliuki.net
Васил Найденов призна за проблем със сърцето

Живата легенда Васил Найденов призна за здравословни проблеми и по-точно за такива, свързани със сърцето. Това той разкри в сутрешния блок на БГ радио „Стартер“. Певецът сподели тайни около предстоящия концерт с Богдана Карадочева и Стефан Димитров в зала 1 на НДК на 7 ноември.

 

Васил Найденов сподели за сърдечните проблеми, които има напоследък, но не изпадна в подробности. Той обаче подчерта, че това не е причина да ощетява зрителите, посетили неговите участия. Даде пример със съвет от Богдана, която е забелязала проблемите му и не му е позволявала да продължи пеенето на един от концертите им. Той обаче смята, че хората уважили го и загърбили ежедневните задачи, за да посетят концерта му, не заслужават подобно отношение и винаги това го е водело през годините.

 

В разговора със Симо от БГ радио Васил Найденов припомни шеговито и за участието си по БТВ пред Светослав Иванов. Там той разкри, че основно времето си в интернет прекарва в гледане на порно. Въпреки здравословното си състояние певецът разкри, че продължава да ползва интернет с тази цел и смята, че всеки нормален човек го прави. Васил Найденов разкри какъв смут е предизвикало това в студиото тогава. Предположи, че водещият на „120 минути“ и лидерът на БСП Корнелия Нинова, която също е била гост в предаването, най-вероятно гледат порно.

 

Източник: БГ радио