април 20, 2024

Всички изгубиха ума и дума с тези снимки на Азис (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Няма никакво съмнение, че са като две капки вода 

https://kliuki.net/liubopitno/vsichki-izgubiha-uma-i-duma-s-tezi-snimki-na-azis-galeriya-snimki/196597 Kliuki.net
Всички изгубиха ума и дума с тези снимки на Азис (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Фолк идолът Азис поднесе поредната изненада на почитателите си.

Той сподели в социалната мрежа снимка на баща си – нещо, което не бе правил до този момент. Всички са наясно, че той е бил отгледан от майка си и двете му лели. Никога до този момент не бе показвал как изглежда създателят му. След като бе помолен от феновете си, той направи и това.

След като видяха снимката на бащата на Азис, последователите му останаха без ума и дума. В продължение на няколко минути те стоели като вцепенени и не можели да повярват на очите си. 

Неотдавна Азис отговаряше на пикантни въпроси, зададени му от множеството му последователи. Един от тях го попита как поддържа брадата си, а изпълнителят на „Хабиби“ отговори, че тя му е генетично заложена – от баща му. Именно тук дойде и искането им да покаже родителя си.

След като видите снимката сами ще се убедите, че костинбродският славей и родителят му си приличат като две капки вода. Мнозина недоумяват как е възможна такава огромна прилика, те по-скоро изглеждат като близнаци, отколкото като баща и син. Именно огромната прилика накара мнозина да се усъмнят, че на въпросната снимка е самият Азис.
Източник: Уикенд 
 

Всички изгубиха ума и дума с тези снимки на Азис (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Всички изгубиха ума и дума с тези снимки на Азис (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Всички изгубиха ума и дума с тези снимки на Азис (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3