май 17, 2024

Йоана и Надя изнервиха публиката с тая палатка дето пращат Маги (Зрителите съжалиха, че Алек не ги изгони)

Ергенът не се раздели с никое момиче, всичките 7 получиха рози

https://kliuki.net/bg-kliuki/yoana-i-nadya-iznerviha-publikata-s-taya-palatka-deto-prashtat-magi-zritelite-sazhaliha-che-alek-ne-gi-izgoni/222562 Kliuki.net
Йоана и Надя изнервиха публиката с тая палатка дето пращат Маги (Зрителите съжалиха, че Алек не ги изгони)

Пълно разочарование споходи публиката на „Ергенът” след снощния епизод. Надя и Йоана така захапаха Маги за високия й стандарт на живот, че превърнаха шоуто в махленска кавга. Особено дотегнаха на зрителите с тая палатка, на която пращаха варненката.

Потребителите в мрежата им дотегна да слушат нападките срещу Магдалена, че ходи само със скъпи дрехи, а не е била през живота си на къмпинг и на 36 години не може да готви. Все едно това е престъпление и тя се чуди как да се обяснява.

А зрителите, на които им дойде до гуша от безсмислените заяждания написаха възмутени: „Тия двете Надя и Йоанна малоумни ли са ли са хохо? Русата  не се ли вижда колко е грозна, да е благодарна, че все още е в шоуто!”

А други добавят: "И аз съм разочарована, че двете скандалджийки не си тръгнаха снощи. И двете да беше изгонил екстра щеше да се получи! Ама и него го е шубе, ама здраво, по-нестабилен е и от тях двете!”, „Надя и Йоана направо разпиляха Маги, въпреки, че го играе желязна, понякога плаче. Те май са влезли в шоуто не да гонят Алек, а да се заяждат с Магдалена. Иначе го целуват, но само за да се задържат в шоуто, нищо истинско няма в отношението им към ергена. Те и за това искат да останат, за да  възрадват дребните си душици с тържеството и унижението на което подлагат Маги. Не случайно едно време имаше приказка, че краставите  кучета се надушват!”

Източник:Фейсбук