September 16, 2024

Прецакаха Николета Лозанова: Предаването й аут от ефира

Плеймейтката отговаряше лично на въпроси на фенове

https://kliuki.net/reality/precakaha-nikoleta-lozanova-predavaneto-y-aut-ot-efira/229618 Kliuki.net
Прецакаха Николета Лозанова: Предаването й аут от ефира

Николета Лозанова снимаше през лятото риалити на остров Санторини, продуцирано от Иван и Андрей. Предвиждаше се шоуто да е по американски тертип и е заимствано от предаването "Животът на Кардашиян", което преди години бе истински фурор не само в САЩ, но и почти в целия свят.

Оказа се обаче, че плеймейтката няма да бъде излъчена тази есен, понеже bTV и Нова тв вече излъчеха програмите си. Акценти ще бъдат "Игри на волята" и "Островът на 100-те гривни" и за шоуто на Николета няма място.

"Вече се изписа доста по темата, но ще запазя истината за точния момент, които предстои", кратко отговори младата майка на въпрос за шоуто.

Лозанова прекара близо месец на гръцкия остров. Компания и прави любимият й Ники Михайлов. Ще бъде показана дъщеря им Борислава, както и първородната рожба на Николета - Никол, която е от Валери Божинов. Той също имал участие.

Идеята на продуцентите беше да покажат Николета докато е в очакване на бебето си. Най-сексапилната българка и половинката й трябваше да ходят по лекари пред камерите. Бременната звезда щеше да излъчва раждането си по телевизията.

До реализацията на този проект така и не се стигна. Въпреки това шоуто все пак бе заснето, но явно скоро няма да бъде излъчено.

Източник: hotnews.bg