април 27, 2024

Aндреа възмутена: Забърка се в нов скандал

Музикален канал отряза певицата

https://kliuki.net/skandali/andrea-vazmutena-zabarka-se-v-nov-skandal/219632 Kliuki.net
Aндреа възмутена: Забърка се в нов скандал

Андреа получи отказ от The Voice за ротация на новия й поп сингъл. Тя категорично застана срещу него и заяви, че пренебрегват българските проекти. Изпълнителката изрази възмущението си в социалните мрежи:

"Днес разбрах, че песента ми, създадена с международни композитори и клип на световно ниво - "Мис ми уен айм гоун", не е на нивото на тв "Дъ войс"! Осъзнах, че няма да се променим като държава! Жалко! После не се чудете защо сме така и защо нашата музика не може да пробие навън! Защото си затваряме очите!"-пише  певицата.

"Благодарна съм на "Глобъл Рекърдс" и мениджъра му, който продуцира Inna, Minelli, Antonia и други за този проект! От "Дъ войс" ми съобщиха, че работят с "Глобъл Рекърдс", но изведнъж вкусът им рязко се промени, когато става дума за българи! Все още даващи всичките си средства, за да може България да се развива музикално! Явно Ники Минаж и Карди Би отговарят на това ниво! А ние можем да пием по една студена вода!", допълва Андреа.

Феновете застанаха до Андреа, става ясно от коментарите във фейсбук. Те дадоха високи оценки за проектите й.

Паразити, сами си предаваме държавата и нацията. Една прекрасна песен. Не мога да разбера какво не е на ниво", гласяха някои от подкрепящите коментари.

Източник:  hotnews.bg