October 12, 2024

Гърми международен скандал: Азис изкопира световнозивестна звезда (ВИДЕО)

Кралят на попфолка пак влезе в устите на хората

https://kliuki.net/skandali/garmi-mezhdunaroden-skandal-azis-izkopira-svetovnozivestna-zvezda-video/231891 Kliuki.net
Гърми международен скандал: Азис изкопира световнозивестна звезда (ВИДЕО)

Азис този път не разбуни духовете с визия или провокативно поведение, на което сме свикнали, а с плагиатство.

Преди часове Костинбродският славей пусна новото си парче „Мръсница“, на което режисьор е Люси Иларионов. Първите отзиви обаче от фенове са неприятни.

 Според мнозина Азис е изкопирал най-нагло не кого да е, а световноизвестната звезда Шаная Туейн и една от най-емблематичните й песни "Man! I Feel Like A Woman!". Във видеото на родния фолкпевец има сцени и визии, които откровено напомнят на видеото към песента на Туейн.

За визията си Азис избра червен костюм с открит корсет. Обграден е от жени с бели китари. В своя класически клип от 90-те Шаная използва абсолютно същото.

Азис, който едва ли би се уплашил от поредния скандал в кариерата си, но нека първо видим дали ще признае плагиатстването от популярната кънтри звезда.

Как ще се отрази тази скандална и доста съществена подробност за приликата на двете парчета?

 “Не бях пускал собствена песен от години, защото чаках точно тази.“Мръсница” е парче, с което искам да ви представя моя си стил – Азис отвсякъде. Видеото е вдъхновено от най-айконик видеа в света за всички времена. Епохата 80-те години винаги е било моето десетилетие. Време, в което пораснах като човек и храних сетивата си с музика и видеа от МТВ. Пожелавам ви незабравими моменти и красиви спомени с тази ми песен” – сродели Краля на попфолка за новия си проект.

Източник: blitz.bg