October 08, 2024

Изхвърлиха Иван и Андрей като кучета: Вече няма да са…

Те няма да продуцират обичано шоу

https://kliuki.net/skandali/izhvarliha-ivan-i-andrey-kato-kucheta-veche-nyama-da-sa/231491 Kliuki.net
Изхвърлиха Иван и Андрей като кучета: Вече няма да са…

След изключителния успех на  „Бригада нов дом“ Иван и Андрей заявиха, че вече няма да са продуценти на предаването и нямат никаква идея защо телевизията вече не ги иска, след като последният сезон бе изключително успешен.

Те са отказали всякакъв коментар по темата и са решили да останат приятели с колегите си. Обаче не пожалиха bTV и по-конкретно новото им риалити „Островът на 100-те гривни”. Според Иван и Андрей това е скъпо шоу с малък резултат, „но пък с много гривни”. Иван и Андрей не виждат логиката двете телевизии да излъчват едно и също, имайки в предвид „Игри на волята“. Основното им разминаване с bTV е в това, че винаги са искали да правят забавно вечерно шоу, а не „Фермата“, „Бригада нов дом“ и други драматични продукции.

Е, двамата няма да останат на сухо, тъй като се очаква по Нова през пролетта да стартира друго хитово риалити за живота на Николета Лозанова тип Кардашиян,. В него тя ще окаже семейния си живот и е снимано в Гърция. Участие взема съпругът й Ники Михайлов, както и децата. Зрителите следят темата с интерес и нямат търпение то да започне.

Източник: blitz.bg