април 28, 2024

Kaк ли ще реагира татко й: Дъщерята на президента се целува с жена (СНИМКИ 18+)

Щерката на президента Радев не спира с провокациите

https://kliuki.net/skandali/kak-li-shte-reagira-tatko-y-dashteryata-na-prezidenta-se-celuva-s-zhena-snimki-18/213846 Kliuki.net
Kaк ли ще реагира татко й: Дъщерята на президента се целува с жена (СНИМКИ 18+)

Дарина все по-често дефилира в публичното пространство. Причина за провокациите, които прави са театралните й изяви.

Тя за пореден път разбуни духовете, след като в социалните мрежи се появи нейна снимка, на която се целува с жена. Фотосът е направен за реклама на нова театрална постановка, която ще се състои на 9 декември в столицата.

Kaк ли ще реагира татко й: Дъщерята на президента се целува с жена (СНИМКИ 18+)

През следващия уикенд ще бъде излъчен и филмът спектакъл "Сад. Игри по време на апокалипсис", чийто режисьор е Касиел Ноа Ашер. В проекта участват актьорите Мартина Апостолова, Йоана Димитрова, Дарина Радева, Яра Ходкевич, Паоло Лалев, съобщават организаторите.

Дарина споделя, че не е родена със сребърна лъжичка в устата си и се бори със зъби и нокти за мечтите си. Тя дори не видя морето това лято, потопена в работа.

Тя не спира да провокира. Пуска се полугола и в много провокативни пози. Как ли реагира президентът на това можем само да гадаем.

Kaк ли ще реагира татко й: Дъщерята на президента се целува с жена (СНИМКИ 18+) - Снимка 2

„Радвам се, че моите деца останаха да учат и да се реализират в България, въпреки българските политически драми, които непрекъснато ги подлагат на изпитания. Надявам се, че това няма да пречупи мечтите им", заяви наскоро Радев.

Догодина дъщерята му ще се дипломира в класа на проф. Пенко Господинов. Говори се, че в НАТФИЗ гледат с други очи на президентската щерка.

Източник: blitz.bg