април 19, 2024

Тотално падение: Фики и Азис подтикват към наркотици и агресия (ВИДЕО)

Новата песен на двамата изпълнители е изключително слаба

https://kliuki.net/skandali/totalno-padenie-fiki-i-azis-podtikvat-kam-narkotici-i-agresiya-video/218314 Kliuki.net
Тотално падение: Фики и Азис подтикват към наркотици и агресия (ВИДЕО)

Азис и Фики представиха новото си парче на Свети Валентин. Те бързо трупат гледания, въпреки че песента не струва нищо. Хората влизат само от интерес да видят за какво става въпрос. Двамата са изкопирали визията на световни звезди. Текстът е направо безумен. Би трябвало СЕМ да се сезира веднага.

Фразите в песента са просто недопустими. Феновете на лекия жанр са предимно малки деца, не би било редно да слушат подобни глупости. . Краля на фолка пее: "Линия, две и три! Колко да чертая за да не боли", внушавайки колко е хубаво да се шмърка кокаин и как болката спира. Но най-ужасното е целия текст е фразата: "Ето взимай този нож ела наръгай ме. Да се свършва вече искам болката да спре", която тласка към агресия и смърт.

Дизайнерката Евгения Борисова е единствената от известните личности, която изрази мнение по въпроса. Ето какво пише тя:

"Да ме извиняват всички чалга маниаци за краткия обзор в следващите редове, но на това аз му казвам ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ. Децата ми вече са пораснали и благодаря на Бог, че независимо от сложните отношения с баща им, успях да ги възпитам като достойни мъже, с които се гордея с цялото си същество, но има деца които сега порастват и се опитват да се впишат в компания или среда.

Това може би ще е част от техния химн..... "Изрод ли си, змия ли си, ето взимай този нож наръгай ме, шибани нещастници, линия една или две да начертая да ми мине, върви на майната си". Не искам да анализирам повече това падение....къде е СЕМ, КАВО Е ТОВА БЕ ??????Толкова ли изпростяхте, че да слушате тея помий. Не ме интересува кой какво ще пише и кой ще се почувства засегнат. Това за слушане ли е? Знаете ли как се програмира в подрастващата психика такъв текст.... Бясна съм! Жалка работа".

Източник:  blitz.bg