October 05, 2024

Лукс: Дейвид и Виктория Бекъм празнуват 25-годишнина от сватбата (СНИМКИ)

Дейвид Бекъм извежда съпругата си Виктория на закуска с хайвер, докато харчи 510 паунда за шампанско Dom Perignon по случай 25-ата годишнина от сватбата им

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/luks-deyvid-i-viktoriya-bekam-praznuvat-25-godishnina-ot-svatbata-snimki/226130 Kliuki.net
Лукс: Дейвид и Виктория Бекъм празнуват 25-годишнина от сватбата (СНИМКИ)

Давид и Виктория Бекъм вдигат тост за 25-ата годишнина от сватбата си с бутилка шампанско Dom Perignon от 1993 г. за закуска на стойност 510 паунда.

50-годишният дизайнер и 49-годишният бивш футболист споделиха в Инстаграм в четвъртък подробности за празненствата си, които започнаха със закуска в петзвезден Лондон.

Двойката беше почерпена с черен и червен хайвер, плата с пушена сьомга, кроасани с шунка, прошарен бекон и яйца на очи.

Салфетките им бяха лично бродирани с имената им, а на масата имаше снимки от сватбата им, което направи вечерята изключително специална.

Споделяйки клип, Виктория написа: "Специална закуска за 25-годишнината!!!

Дейвид и Виктория Бекъм са една от най-обичаните светски двойки. Техните отношения са много стабилни. Любовта между тях пламва от пръв поглед. Още същата вечер прекарват заедно и от тогава са неразделни вече 25 години.

Когато Пош и Бекс разменят своите обети в Ирландия на 4 юли 1999 г., те избират пищна церемония на тема "Робин Худ" и носят отличителни лилави тоалети, които предизвикват възторг в международните таблоиди. Оттогава насам двойката е виждана в еднакви визии, които варират от кожени дрехи Gucci от главата до петите до по-скорошното им допълващо се селско облекло, докато се усамотяват в семейното имение в Котсуолдс. В наши дни гардеробите на Бекъмови може и да са по-слабо изразени, но все пак никога не са по-малко обмислени.

Източник: dailymail.com