September 19, 2024

Покъртителен! Филип Киркоров се напомпа със силиконови импланти (Скандален хирург окепази звездата – Снимки)

Драстична промяна във външния вид си причини изпълнителят

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/pokartitelen-filip-kirkorov-se-napompa-sas-silikonovi-implanti-skandalen-hirurg-okepazi-zvezdata-snimki/230178 Kliuki.net
Покъртителен! Филип Киркоров се напомпа със силиконови импланти (Скандален хирург окепази звездата – Снимки)

Според информацията той буквално е набомбил с импланти цялото си тяло, за да докара оформени и поддържани мускули. За нещастие обаче, резултатът е по-скоро плачевен, отколкото успешен. Раменете, бицепсите, трицепсите, гърдите, седалището, та дори бедрата и прасците на Филип Киркоров са буквално натъпкани със силикон. Изкуствените плочки на корема му пък завършват картинката.

Близки до певеца разкриват, че е буквално неузнаваем и редицата корекции по тялото му всъщност го карат да изглежда супернеестествен. На всичкото отгоре хирургът, който добре се е постарал върху тялото му, има изключително скандална репутация в момента.

Тимур Хайдаров напоследък е част от по-близките приятели на руската звезда. Според запознати работата на пластичния хирруг е добре рекламирана именно от Филип Киркоров.

Обществеността в Русия обаче не приема толкова добре дейността на клиниката му. Специалистът е изправен пред съдебни дела от свои пациенти, които смятат, че визията им е значително загрозена след неговата намеса. Двама от лекарите в клиниката му дори са арестувани, а в домовете им са извършени обиски. Дейността на болничното заведение на Хайдаров е прекратена за срок от три месеца.

Източник: show.blitz.bg