май 05, 2024

Мария си показа бомбите в „Капките” и отвя мъжете в публиката (Зрители се чудят в какъв конкурс участва)

Дали Отварачката е в имитаторско шоу или се изявява като мис Сексапил остава загадка за публиката

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-si-pokaza-bombite-v-kapkite-i-otvya-mazhete-v-publikata-zriteli-se-chudyat-v-kakav-konkurs-uchastva/222060 Kliuki.net
Мария си показа бомбите в „Капките” и отвя мъжете в публиката (Зрители се чудят в какъв конкурс участва)

На Мария определено й върви с бутона на късмета, смятат зрители на „Като две капки вода. До сега чалгарката, за която има съмнения, че може да пее все се качва на сцената като секси мадама. Тъй като и тя самата е сексапилна и това не може да й се отрече, мъжете сред публиката, че и сред журито остават впечатлени. Особено от големите й бомби, които им навира на показ.

Така се случи и на лайфа в понеделник когато водещият Митко Рачков започна да гледа вторачено в бюста на Отварачката. Която се появи с почти голи гърди като Карди Би. Комикът даже забрави да се притеснява от страховития съпруг на певицата. Който я следва непрекъснато.

Певачката успя да впечатли публиката, че бе наизустила целия текст на парчето и не й бе нужно аутокю. Но още повече побърка мъжете с огромните силиконови гърди.

Без думи от гледката остана и Ал Бано, който обаче поздрави певицата за външния вид, но я клъцна с оценката.

За разлика от италианската знаменитост нашенските мачовци Веско Маринов и Фънки се изказаха ласкаво за Мара и я оцениха досущ като голяма звезда.

Но зрители веднага реагираха и попиляха журито:”Това да не ви е конкурс за „Мис сексапил”, не може да подценявате другите участници заради някаква си секси чалгарка!

Източник:Блиц