май 20, 2024

Насметоха Бони в “Хелс Китчън”: Нагла е и много нахална! (Певицата мачка наред за победа – Подробности)

Участниците в кулинарното предаване стават все по-ожесточени в битката за заветното първо място

https://kliuki.net/reality/nasmetoha-boni-v-hels-kitchan-nagla-e-i-mnogo-nahalna-pevicata-machka-nared-za-pobeda-podrobnosti/222919 Kliuki.net
Насметоха Бони в “Хелс Китчън”: Нагла е и много нахална! (Певицата мачка наред за победа – Подробности)

Сред най-атрактивните герои в риалитито безспорно е Бони. Изпълнителката се слави с това, че не цепи басма на никого. В последните дни даже зачестяват конфликтите ѝ с останалите съотборници, което пък буквално ги настрои срещу авторитарния ѝ начин на работа. Алекс Гърдева се позиционира като вечния ѝ враг в предаването и търканията между двете не са шега работа. Поведението на певицата вече е повод и другите да възстанат срещу постоянното ѝ нахалстване и желание да командва парада. Напъните ѝ да блесне, дори доведоха до провал на отбора, а пък устремът ѝ да прати някого на елиминации, ѝ спечели ударна доза негодувание.

Предвид това, че посочи Тома и Гърдева, психоложката не ѝ остана длъжна и открито възропта, че Бони не е човекът, който да решава кой да иде на елиминация. Именно желанието на певицата да дава наклон на шеф Ангелов в крайна сметка започва да ѝ изиграва неприятна шега. Съотборниците ѝ директно се настройват срещу нея, а поведението ѝ започва да дразни и зрителите. Според част от коментарите Бони е доста нагла и нахална и всъщност отдавна е трябвало да си отиде. Зрителите отдават оставането ѝ в шоуто на предварителен сценарий и продължават да недоумяват защо Тома е бил изгонен.

Източник: vihrogon.bg