май 17, 2024

Виктория Капитонова: Не ми давайте пиячка! (Инфлуенсърката “блесна” с кофти гени и баща алкохолик)

С неочаквана откровеност ошашави феновете си хубавицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-kapitonova-ne-mi-davayte-piyachka-influensarkata-blesna-s-kofti-geni-i-bashta-alkoholik/214580 Kliuki.net
Виктория Капитонова: Не ми давайте пиячка! (Инфлуенсърката “блесна” с кофти гени и баща алкохолик)

Според нея генетичният ѝ багаж е доста тежък – поне що се касае до влиянието, което ѝ оказват няколко питиета. Баща ѝ се отличавал със склонност да не се владее, след като обърне няколко чашки. Именно тази му черта била наследила и Виктория и хич не си поплювала, когато била на градус.

Именно агресията, която проявявала в такива случаи, блеснала и в “Ергенът”. Злобната страна на Капитонова винаги излизала наяве след употребата на алкохол. А в предаването, водени най-вече от скуката, участниците се отдавали на пиене. Щом станело това, те се раздразвали и започвали да проявяват скритите си таланти. Малкото храна още повече изостряла обстановката и в крайна сметка споровете вземали превес.

Така явно склонността на инфлуенсърката да си пийва, е откроила най-лошите ѝ черти в шоуто. Наследствеността, разбира се, е важен момент, но доколко Виктория Капитонова се съобразява с гените си, е удачен въпрос. В реалния живот, когато си пийнела, тя започвала да се кара с приятеля си и да го човърка. Въпреки уж стабилните им отношения май във връзката им все пак има някакви търкания, които се проявявали в миг на слабост и на въпросното действие на питиетата. Затова и предпочитала да избягва пиенето.

Източник: lupa.bg