май 15, 2024

Майка шегаджийка! Синовете на Лепа Брена лъснаха с "тайни" имена, берат срам заради тях (Подробности)

Легендата на сръбската музика сериозно е прецакала децата си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/mayka-shegadzhiyka-sinovete-na-lepa-brena-lasnaha-s-tayni-imena-berat-sram-zaradi-tyah-podrobnosti/210599 Kliuki.net
Майка шегаджийка! Синовете на Лепа Брена лъснаха с "тайни" имена, берат срам заради тях (Подробности)

Неизвестни факти около имената на синовете ѝ май ги накараха да се изчервяват от срам. “Стефан” и “Виктор” безспорно са популярни красиви названия, но се оказа, че дори и те си имат “опашка”. Стефан се ражда в Ню Йорк, а Виктор – в Маями и според традицията братята са снабдени и с второ име.

Първородният син на Лепа Брена е обкичен и с името “Емералд”, което на практика му докарва сериозна доза подигравки. Макар да означава красив тюркоазен цвят, все пак подобна “титла” подобава повече на герой от сапунен сериал. Проблемът идва най-вече от това, че младежът се срамувал да се нарича така и никак не си и помислял да се представя по този начин.

Приятелите му се забавлявали искрено от ситуацията и честичко го наричали “Есмералда”, когато ги дразни. Въпреки негативните чувства, които му носи името, все пак Стефан признава, че майка му е артист и като всяка артистична душа е искала синовете ѝ да се различават от мнозинството.

“Късметът” на Виктор е по-поносим – второто му име е Ърнест. И макар да е по-обикновено в сравнение с Емералд, все пак не му се отразява толкова зле.

Източник: show.blitz.bg