October 13, 2024

Николаос Цитиридис: Единствената заслуга на баща ми в моя живот е, че е направил каквото трябва, за да бъда тук и сега

Категоричен е, че ще бъде баща за пример

https://kliuki.net/liubopitno/nikolaos-citiridis-edinstvenata-zasluga-na-bashta-mi-v-moya-zhivot-e-che-e-napravil-kakvoto-tryabva-za-da-bada-tuk-i-sega/231928 Kliuki.net
Николаос Цитиридис: Единствената заслуга на баща ми в моя живот е, че е направил каквото трябва, за да бъда тук и сега

Николаос Цитиридис, за когото се знае, че е израснал без баща, не е виждал от 15 години родителя си, който живее в Гърция. Последният път, в който се срещнал с него, бил в тийнейджърските му години, а днес не желае да поддържат връзка.

„Изобщо не ми липсва! Майка ми се погрижи да направи абсолютния максимум, за да усещам родителска подкрепа”, коментира комикът и водещ.

 

Изказванията на гологлавия шоумен за баща му, не са никак ласкави. „Направил е каквото трябва, за да бъда тук и сега. Това е единствената му заслуга в моя живот. Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания. Защо? Вижте колко съм добре, какво правя… Майка ми е дала всичко, от което имам нужда“, твърди Цитиридис, който живее до 5-годишен в Атина, след което се местят в София.

Споделя, че докато е подрастващ, няма мъжка фигура в живота му, която да го насърчава, учи и вдъхновява. По-късно се появяват такива под формата на шефове и ръководители в работата.

„Не бих казал нещо добро за баща ми. Все пак е изоставил такъв готин син. Какъв човек трябва да си, за да изоставиш такова момче?! Не мога да го съдя обаче! Това е избор, който е направил в миналото. Смятам, че е правилен, защото ме е направил човекът, който съм в момента. Щастлив съм, че съм стигнал дотук. Не съм имал мъжка фигура в живота си. Баба ми имаше втори съпруг, когото считах за дядо, беше страхотен човек, но не сме били и чак толкова близки. Майка ми така и не допусна друг човек до себе си. Не е имало някой, който да ме учи как да се бръсна, как да шофирам и т.н.”, откровеничи водещият с гръцки корени.

 

За да помага на майка си финансово, Николаос започва да работи от 16-годишен. Извършва всякаква тежка физическа дейност – кърти плочки, разнася чували със строителни материали. Веднъж качва паркета до дома на възрастна дама и тя му плаща двойно, когато разбира, че иска да събере пари за море. Бачкал е и като аниматор на деца. Така установява, че по-артистичните дейности му се удават.

 

На 17 години започва да води предаване по онлайн радио „Офнюз”, което вече не съществува. По време на цялото си следване по журналистика в Софийския университет работи като репортер, но с месеци не му плащат. Успява да се замогне и да се сдобие с популярност, когато „Шоуто на Николаос Цитиридис” тръгва в ефира на Би Ти Ви.

 

От няколко години шоуменът има връзка с актрисата Боряна Братоева, която е и водеща на „Гласът на България". Те вече мислят за бебе, а комикът се зарича, че ще даде всичко от себе си, за да бъде татко за пример. Той иска да е коренна противоположност на своя баща, който навремето го е изоставил.

 

Водещият си харесва звездата от сериала „Съни бийч” след нейно гостуване в предаването му по Би Ти Ви. Той е силно впечатлен от хубавицата, кани я на кафе и искрите между тях бързо пламват. Тя също е хвърлила око на шоумена и се хваща на бас с приятелка, че ще успее да го свали, както и се случва впоследствие.

 

Запознати издават, че 35-годишната Боряна отдавна се чувствала готова за семейство и деца, но досега изчаквала и Цитиридис да се навие на тази важна стъпка. Той е с 5 лета по-млад от нея и доскоро бил съсредоточен повече в кариерата си, а не в правенето на бебе. Това обаче се променило през последните месеци. Братоева ясно усещала тиктакането на биологичния часовник и била твърдо решена да забременее в скоро време.

 

Цитиридис казва за половинката си, че е „най-умната, най-хубавата, най-прекрасната”. Всеки ден го карала да се усмихва широко. Под думите му това била най-пълноценната му връзка до момента.

 

Преди да се залюби с Боряна, водещият излизаше с рекламистката Ева. Не е известна причината, поради която са се разделили, но вероятно се касае за несходство в характерите.

 

Иначе Николаос винаги е предпочитал сериозните отношения. С първата му любов Моника даже стигат до годеж. Цитиридис е само на 20 години, когато поднася пръстен на тогавашната си изгора и предлага брак. Двойката започва да стяга венчавка, но в този момент кандидат-младоженецът осъзнава, че са твърде млади за такава важна стъпка, и разтуря годежа. „Постъпих глупаво – като един страхливец, и не се гордея с това”, казва той.

 

Николаос се хвали, че откакто е известен, често получава неприлични предложения от различни дами в социалната мрежа. Някои му пращали доста пикантни съобщения, а други стигали по-далеч и му пускали еротични снимки. Цитиридис казва, че е поласкан от женското внимание към него, но не иска да отговаря на такива провокации, защото сърцето му е вече заето.

Източник: Уикенд