юни 16, 2024

Роксана ще се бори за депутат в новия парламент

Кандидат-депутатката, обяви, че ще е „искрена и честна, както винаги“ с електората

https://kliuki.net/skandali/roksana-shte-se-bori-za-deputat-v-noviya-parlament/223044 Kliuki.net
Роксана ще се бори за депутат в новия парламент

По всичко личи, че коментарът, който Искра Фидосова направи преди години, гласящ, че Софи Маринова е чудесен вариант за депутат, е взет насериозно от наследниците й в политиката. Този път парламентът ще бъде атакуван от фолк певицата Роксана от името на бившия спортен министър и създател на партия МЕЧ – Радостин Василев.

 

Кандидат-депутатката, обяви, че ще е „искрена и честна, както винаги“ с електората, но не коментира защо е решила да даде доверието си на отцепника от „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“, тъй като бързала за важна партийна среща.

Родила на невръстна възраст, ромската гърла е поставена в пистите на МЕЧ редом до хора с академични титли, заради което в групите, подкрепящи партията в социалните мрежи, има сериозни брожения. Активисти са вбесени, че чалгаджийката е поставена на избираемо място и има шансове, макар и минимални според социолозите, да кове законите на страната.

 

Друга страна на дивата още повече вбесявала актива на партията, разкриват вбесени симпатизанти – Роксана друсала мощни кючеци на предизборно събитие на ДПС през август миналата година в Свищов, където начело на купона бил съпредседателят на партията Йордан Цонев. Според активисти на МЕЧ присъствието на Роксана в листите на партията е комплимент към бившите й благодетели от Движението за права и свободи, тъй като Руди Гела се надявал именно неговата формация да е новата патерица на властта в парламента, ако успее да прескочи прага от 4% за влизане в НС.

Засега тази титла се пази за „Има такъв народ“, с която от ГЕРБ и ДПС преговарят за нов „златен пръст“ още преди провала на ротацията.

 

Певицата сподели защо е делегирала доверие на Радостин Василев. „Видях този бунтар и борец в „Тик-Ток“, казах си, че е носител на промяна за нас и нашите деца. Запитах се кое е това момче, за какво се бори и го харесах“, споделя изпълнителката. По думите й „всички правим грешки“, като така оправдава поведението на Радостин Василев при напускането му на две партии.

 

Ромската перла е категорична, че МЕЧ е начинът, по който ще се оправи държавата, но не пожела да коментира поведението на лидера в политическите му деяния. „Всеки прави грешки, не сме съвършени“, заключава дълбокомислено кандидат-депутатката.

Източник: Уикенд