май 03, 2024

Рожденият ден на принц Луи започна със скандал (Болната Кейт за първи път наруши кралската традиция)

Дворецът отново е арена на странни неща

https://kliuki.net/kliuki/rozhdeniyat-den-na-princ-lui-zapochna-sas-skandal-bolnata-keyt-za-parvi-pat-narushi-kralskata-tradiciya/222013 Kliuki.net
Рожденият ден на принц Луи започна със скандал (Болната Кейт за първи път наруши кралската традиция)

Личният празник на малкия принц Луи който е роден на 23 април бе очакван от поданиците с тройно любопитство. От двореца обещаха, че и тази година Кейт, макар и не  в добро здраве ще сподели нова снимка на рожденика. И може би ще сподели как  вървят нещата покрай лечението й.

Но това несе случи нто след настъпването на датата нито пък на официалния кралски акаунт се появи някаква снимка на Луи или дори поздрави към рожденика от кралската фамилия.

Чуждите медии се надпреварват да пишат, че традицията да се публикуват снимки на рожденици в кралското семейство е нарушена за първи път от много години. И интернет потребителите, които вече са оставили стотици хиляди коментари онлайн, се чудят какво се случва отново.

Ако трябва да бъдем честни заболяването на многодетната майка не е извинение за мълчането й. И друго принц Уилям се завърна към задълженията си и  даже няма нищо против да се забавлява по време на лечението на Кейт. Скоро таткото с по-големия си син Джордж бе видян на мач.

Въпреки факта, че някои коментатори подкрепят уелското право на неприкосновеност на личния живот, мнозинството все още не са съгласни с това. Все пак те са членове на кралското семейство и публичността е част от техните кралски задължения. Както и поддържането на традициите на монархията, които направо се пукаха по шевовете през последните няколко месеца.

Изглежда не напразно се твърди, че принцът и принцесата на Уелс не са толкова сигурни че трябва да наследят короната и че монархията ще продължи да съществува!

Източник:Wday.ru