юни 18, 2024

Искрено и лично: Диона сподели има ли мъж до себе си

Тя бе искрена с феновете си

https://kliuki.net/kliuki/iskreno-i-lichno-diona-spodeli-ima-li-mazh-do-sebe-si/223726 Kliuki.net
Искрено и лично: Диона сподели има ли мъж до себе си

"Кариеристка съм, фокусът ми е съсредоточен само и единствено върху музиката. Затова си нямам гадже. А й не искам на този етап. Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж. Избрала съм в момента да действам само върху кариерата си, защото тя е до време. През годините съм опитвала да съчетавам двете неща, но не се получава. Винаги едното е за сметка на другото“ – казва Диона.

Певицата отрече да си е правила пластични операции. Имала само фасети и хиалурон в устните .Тя не иска да си спомня за фаталната нищ 24 януари 2024 година, когато около 04.00ч е шофирала по столичната ул. „Даскал Стоян Попандреев“ и е спряна за полицейска проверка.

„Не коментирам нищо по темата", отсече Диона, която очаква решението на съда на 4 юни за когато е насрочено делото. Предвиденото наказание е “лишаване от свобода” до 3 години и глоба от 500 до 1500 лева, но е напълно възможно певицата да получи само условна присъда и глоба.

Диона (Денислава Сашова) е родена през 1995 г. в Бяла Слатина, зодия Близнаци. Професионално с музика започва да се занимава от 2016 година, но интересите й не се ограничават само с пеенето. Диона е участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса, била е част от каста на различни риалити формати.

Източник: hotnews.bg