май 07, 2024

Изгонената Мария проговори за отпадането си от „Ергенът”: Никой мъж до сега не ме е отхвърлял и унижавал така!

Украинката, която отпадна от шоуто призна, че отстраняването й дошло като шамар

https://kliuki.net/bg-kliuki/izgonenata-mariya-progovori-za-otpadaneto-si-ot-ergenat-nikoy-mazh-do-sega-ne-me-e-othvarlyal-i-unizhaval-taka/222147 Kliuki.net
Изгонената Мария проговори за отпадането си от „Ергенът”: Никой мъж до сега не ме е отхвърлял и унижавал така!

Мария, която бе шокирана от отпадането  си от „Ергенът” дни преди финала призна, че трудно ще преживее унижението. На което я подложил Алек, въпреки, че по нищо не личало, че ще я остави без роза на церемонията.

По бТВ украинката говори за последната драма в романтичното шоу и разказа, че никога  през живота си не е била отхвърляна. Още повече от мъж, в когото е влюбена. Нито пък е получавала отговор „Не” от обекта на чувствата  си: „Винаги съм получавала всичко към което се стремя и сега се чувствам много странно и нелепо когато съм отхвърлена! Но се заклевам, че ще преживея и болката и емоцията както и разочарованието от снощи!”

Палавата Мария не скри и факта, че най-неприятна за нея се оказала Валерия. Разказа за нея, че поведението й било детско, но използвала красотата си да се качи на главата на ергенът, а Алек видимо я поощрявал да продължава да си върти интригите и то  като я награждава с рози. Не един или два пъти са били ужасните моменти на Валерия, в които тя се мисли за много умна. Но истината е, че всъщност тя е много хитра.” Точно от нея не ревнувам, не я имах за конкурент, защото не виждам да е стойностен човек, а вътиопашка”, откровена е украинката.

Източник:Petel.bg