май 19, 2024

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас чукнаха 23 години брак (На първата им среща актьорът я сразил с тъп въпрос – Снимки)

Двамата влюбени притежават нещо изключително ценно – един от най-добрите бракове в Холивуд

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/katrin-zita-dzhouns-i-maykal-daglas-chuknaha-23-godini-brak-na-parvata-im-sreshta-aktyorat-ya-srazil-s-tap-vapros-snimki/213138 Kliuki.net
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас чукнаха 23 години брак (На първата им среща актьорът я сразил с тъп въпрос – Снимки)

Цели 23 години заедно отбелязаха Катрин Зита-Джоунс и благоверният ѝ Майкъл Дъглас. Родени на едно и също число през 20 години, влюбените се срещат и не след дълго започват да излизат по срещи. Първата от тях минава паметно и пази култова реплика от страна на звездата от “Първичен инстинкт”. За да впечатли дамата на сърцето си, Дъглас изтърсва доста неприлично предложение. Директно пита актрисата дали желае да стане баща на децата ѝ. Така от една уж невинна реплика започва тяхната приказка. И продължава вече повече от двайсет години. В основата на щастливия брак според актьорите не е само голямата любов, а и взаимното уважение към личното пространство на другия.

Годишнината бе повод те да споделят публично чувствата си един към друг. Майкъл Дъглас показа снимка от пищната им сватба и подчерта, че няма търпение за 24-ата годишнина. Повлияна от публикацията, Катрин Зита-Джоунс обяви на всеослушание, че го обича и че се надява щастието им никога да не свършва. И тя, на свой ред, отбеляза с кадър в Инстаграм празничния повод, но как са отпразнували годишнината, засега двамата запазват в тайна. Връзката им просъществува във времето и май няма изгледи скоро да се разделят. Нека да е все така!

Източник: ladyzone.bg