май 15, 2024

Теодора от “Фермата” шашна с признание: Родителите на бившия ми ми докараха хранително разстройство! (Подробности)

Учителката от отбор “Канатица” вече не се предава пред килограмите

https://kliuki.net/bg-kliuki/teodora-ot-fermata-shashna-s-priznanie-roditelite-na-bivshiya-mi-mi-dokaraha-hranitelno-razstroystvo-podrobnosti/213028 Kliuki.net
Теодора от “Фермата” шашна с признание: Родителите на бившия ми ми докараха хранително разстройство! (Подробности)

Обезпокояващо признание направи тя по повод труден период, който е успяла да преодолее. В продължение на пет години младата жена е била жертва на хранително разстройство. Проблемите ѝ с килограмите започнали след притеснителни коментари от страна на родителите на бившето ѝ гадже. Двамата имали очаквания да изглежда по отпределен начин и сякаш без да искат, я изпратили директно в лапите на гладуването. Теодора влязла в една безкрайна въртележка и не спирала да се фокусира в това да бъде перфектна – по външен вид, разбира се. Цели пет години изкарала по този начин, но в крайна сметка решила, че е време да приеме себе си. И да се заобича такава, каквато е.

По думите ѝ най-сетне е достигнала до момента, в който да се чувства женствена в собствената си кожа. Тренировките ѝ помагали да поддържа форма, а когато се погледнела в огледалото, виждала едра, но силна жена. Приела, че има неоценима стойност, независимо от това колко тежи. Така болезнената битка с хранителното разстройство останала в миналото, а и за да е и бившият ѝ там, явно е имало защо. Към днешна дата Теди се харесва и не смята да страда от комплекси.

Източник: hotnews.bg