май 06, 2024

Силви от “Ергенът” атакува момите в съда (Юристката бясна заради интригите – Подробности)

Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение

https://kliuki.net/bg-kliuki/silvi-ot-ergenat-atakuva-momite-v-sada-yuristkata-byasna-zaradi-intrigite-podrobnosti/222142 Kliuki.net
Силви от “Ергенът” атакува момите в съда (Юристката бясна заради интригите – Подробности)

Една от най-запомнящите се участнички в третия сезон на “Ергенът” безспорно бе Силви Русева. Поведението ѝ определено не се харесваше на останалите претендентки за сърцето на Алек и те неведнъж намираха повод да я засегнат. Именно отношението им в предаването явно доста е подразнило юристката и тя смята да заведе дело срещу някои от момите.

Един от скандалите бе свързан с информацията, че без камери и при затворени врати Силви е заплашила Надя, като се коментираха различни версии – от побой, та до заливане с киселина. Затова и Русева се кани да съди замесените в интригите за клевета и уронване на престижа. По думите ѝ все пак тя има професия и думите на участничките всъщност се отразяват пряко на доброто ѝ име, особено след като в национален ефир се сипят какви ли не обвинения и коментари.

Без да обижда професиите на дамите (я маникюристка, я гримьорка), смята за недопустимо да създаваш постановка и да провокираш човека да се чувства зле. За клевета и обида например се плащали над 10 – 15 000 лева, които ергенките едва ли някога ще могат да платят, при положение че са безработни и живеят с родителите си. Според Силви в основата на интригата е стояла Криси, въпреки че я е смятала за близка. Поведението на Милена пък юристката определя като Болшой театър и вероятно целенасочено разиграване на панаир за пред камерите.

Източник: show.blitz.bg