October 17, 2024

Ексклузивно! Абсолютната звезда на тазгодишният Автомобилен салон е Ford GT

Автомобилният гигант покорява любителите на високите скорости с красота и мощ

https://kliuki.net/liubopitno/ekskluzivno-absolyutnata-zvezda-na-tazgodishniyat-avtomobilen-salon-e-ford-gt-2/232177 Kliuki.net
Ексклузивно! Абсолютната звезда на тазгодишният Автомобилен салон е Ford GT

Докато масово автомобилните брандове демонстрират конвенционални, а понякога дори поостарели модели на тазгодишния Автомобилен салон 2024, Форд лансират екслузивен Ford за 1 милион долара!

 

GT е уникален спортен автомобил, който е от ранга и дори още по-добър от Ферари, коментираха познавачи.

Цената му също е впечатляваща -  около и над 1 милион долара. Само че има и уловка - дори желаещите да се сдобият с бижуто на четири колела да разполагат с нужната сума, това далеч не означава, че са в състояние да го паркират в гаража си току така. Създаден само за ексклузивни клиенти с перфектна репутация, кандидатите трябва да декларират желанието си пред борда на директорите на Форд, които от своя страна решават дали този дриймкар от бъдещето може да е бъде тяхна собственост. Не случайно в България има само един такъв автомобил, подшушнаха отлично запознати.

 

На щанда на Форд и Мото-Пфое почитателите на здравите и мощни автомобили, които са водещи по отношение на безопасност, динамика и удоволствие от управлението, ще видят предпремиерно новите електрически Explorer и Capri.

За любителите на 8 и 6- цилиндрови автомобили също има впечатляващи фордове – изцяло новият Мустанг и Бронко. Актуалните Куга, Пума, Фокус и Торнео Куриер също ще бъдат изложени за наслада на родната публика.

 

Но гвоздеят на цялото изложение безспорно ще бъде уникалният GT, не сдържаха вълнението си любителите на високите скорости.