юни 16, 2024

Михаела Филева си подари няколкодневно приключение в Колумбия

Интересно коя ли ще е следващата екзотична дестинация, на която ще заложи

https://kliuki.net/liubopitno/mihaela-fileva-si-podari-nyakolkodnevno-priklyuchenie-v-kolumbiya/223106 Kliuki.net
Михаела Филева си подари няколкодневно приключение в Колумбия

Неуморната Михаела Филева обича да обикаля из смета, но обикновено залага на нестандартни и по-далечни дестинации. В този ред на мисли покрай Великден, певицата успя да сбъдне голямата си мечта – да посети Колумбия, докъдето пътува заедно с приятеля си Стефан Радов.

 

Тя споделя, че последните няколко седмици били доста щури и уточнява, че става въпрос за работа – спяла по едва 3-4 часа на нощ, за да смогне с всичко. Няма търпение да покаже на феновете си новите неща, които е подготвила. В същото време обаче се научила, че за да не прегаря, е нужно да презарежда батериите си периодично – да има баланс и след многото работа да си дава заслужена почивка, за да може да си поеме дъх. Затова си събрала раницата и се отправила да види люлката на магическия реализъм, сбъдвайки детската си мечта да посети Колумбия.

Преди време Михаела успя да сбъдне и друга своя мечта, посещавайки Африка и по-специално Кения. Разбира се отново бе придружена от приятеля й Стефан, с когото са неразделни, а преди четири години дори се заговори, че са отложили венчавката си заради пандемията.

 

След раздялата й с рапъра Павел, Филева бе сама дълго време, но в крайна сметка е успяла да открие подходящия човек, който я прави щастлива. Благодарна му е за това, че подхожда с невероятно разбиране към нея, макар да няма нищо общо с музикалните среди.

Отначало го криеше от любопитните погледи, но вече не се притеснява и дори споделя романтични снимки с него.

 

Подчертава категорично, че е от изключителна важност човекът до теб да те разбира

Тя отдавна е запознала Стефан с близките си и казва, че всичките й приятели са го одобрили.

 

Макар че е заета с различни професионални ангажименти, изпълнителката успява да намира свободно време и за половинката си. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. Михаела е запален пътешественик и отдавна искаше някой ден да посети Южна Америка. Музикалната звезда може да си позволи да обикаля света, защото откакто Владимир Ампов – Графа, се зае да я продуцира, кариерата й върви добре. Тя дори купи къща на майка си в родния им град Велико Търново, а наскоро си купи и апартамент. За просторния имот броила сериозна сума от собствените си спестени средства. Филева участва в много реклами, няколко години поред беше ментор и в музикалното шоу „Гласът на България“.

За изявите си тя прибрала доста прилични хонорари, така че финансовото й състояние в момента е стабилно.

 

Заради топлата връзка на певицата с Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални.

Според клюките продуцентът бил пред развод заради Филева, но тя яростно отрича тези твърдения. „Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава. Любовният ми живот изобщо не е толкова интересен“, коментирала е Михаела.

 

След като прекрати връзката си с рапъра Павел Николов, Филева дълго време държеше личния си свят далеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия писател Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните слухове я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, но и те не бяха официално потвърдени.

Източник: Уикенд