September 08, 2024

Скандал! Тази пропаднала жена разби живота на Мартин преди той да срещне Мика Стоичкова! Разделила футболиста Славчо Тошев със Симона

Развратната Цветелина Тончева обикаля като луда редакциите за да клевети дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков

https://kliuki.net/skandali/skandal-tazi-propadnala-zhena-razbi-zhivota-na-martin-predi-toy-da-sreshtne-mika-stoichkova-razdelila-futbolista-slavcho-toshev-sas-simona-2/226875 Kliuki.net
Скандал! Тази пропаднала жена разби живота на Мартин преди той да срещне Мика Стоичкова! Разделила футболиста Славчо Тошев със Симона

Бъдещият мъж на Мика Стоичкова още не може да се откачи от “ремаркето”, което почти разби живота му преди той да срещне щастието в лицето на успешната и красива бизнесдама и футболна щерка.

 

Оказва се, че бъдещият зет на Камата Мартин Трайков е имал отвратителен брак с пристрастената към нощния живот и забранените опиати Цветелина Тончева. За да е пълна кашата, тя му ражда две деца, които младият мъж е отглеждал почти сам, т.к. биологичната им родителка по цяла нощ е обикаляла баровете, където с майка й постоянно търсят мъже.

Към днешна дата тя е на почти “синодалните” 45 години - възраст, в която на една жена й мяза или вече да дундурка внуци или да гради преуспяваща кариера. Силиконовата Цветелина обаче не може да се похвали с нищо от това - единственото място, на която презрялата силиконка вее перхидролени екстеншъни е оборотна чалготека на метри от Околовръстното в София. Там тя през вечер е кьор кютюк пияна и задължително на черешата. За да е пълно падението, в компанията й се въртят младежи на абитуриентски години, които най-вероятно я обслужват сексуално за да им плаща сметките и да им купува нови дрешки, гаврят се клюкарите. Т.нар. й официален приятел също е с има-няма 15 лазарника по-млад, кълнат се хора от обкръжението им.

 

Поводът да научим за никому неизвестната парясница е меко казано гнусен - наш репортер я засече в редакцията на партньорска медия да пита колко ще й струва колегите да публикуват клеветническа статия за Мика Стоичкова дни преди тя и Мартин да се врекат пред Бога. Противните напъни да помрачи чуждото щастие вкараха Цветелина във фокуса на вниманието ни, а истините за същността й са повече от нелицеприятни.

Оказва се, че тя е типичната богата щерка, която освен да пилее татковите си пари, с нищо смислено не може да се похвали. За да не е съвсем капо, тя върти фитнес клуб със затихващи функции в горната част на столичния кв. “Лозенец”, който ако вярваме на слуховете, служел повече за перачница на не особено законните приходи на баща й и строителната му фирма “Филто”.

 

На по-млади години Цветелина се намърдва в кревата на не особено успешния футболист Славчо Тошев и го разделя със секс бомбата Симона Първанова. Връзката им не издържа дълго, въпреки че бръмчалката му плаща всички масрафи. Очевидно на алкохолизма и разврата й дори пишман ритнитопковецът не може да издаяни, припомнят си светски хроникьори.

 

По думите им, на времето Цеци е имала и друг съпруг, който скоропостижно й показва вратата, отвратен от к¥рварлъка и пиянството й. За капак първият благоверен е трябвало да оправя бакиите на брат й, когото съдържатели на заведения познават като доказан наркоман, скандалджия и развратник.

 

Въпреки всичко казано до тук, ние пожелаваме на г-жа Тончева все пак да срещне любовта на стари години но до тогава да се въздържа да руши чуждото, защото Бог забавя, но не забравя!

Източник: crimesbg.com