май 18, 2024

3 прокурорки и съдийка заснети в л*сбосцени с Любена Павлова в къщата на Мартин Нотариуса

Очаквайте списъка на момичетата, които са били зарибявани от него

https://kliuki.net/skandali/3-prokurorki-i-sadiyka-zasneti-v-lsbosceni-s-lyubena-pavlova-v-kashtata-na-martin-notariusa-2/222625 Kliuki.net
3 прокурорки и съдийка заснети в л*сбосцени с Любена Павлова в къщата на Мартин Нотариуса

Кадровикът в съдебната система Мартин Божанов, по-известен като Мартин Нотариуса, който бе показно разстрелян в края на януари от наемен убиец, е организирал съвместно с бившата жена на Петьо Петров – Пепи Еврото – Любена Павлова, разгулни с*кс сцени и орг*и със съдии, прокурори и ВИП пр*ститутки в тузарска къща в Халкидики, Гърция, които тайно и без знанието на повечето участници е записвал с инсталирани в имението скрити камери. Сензационното разкритие бе направено от запознат с детайлите с мрежата за влияние на ликвидирания аферист.

 

Смайващата история за с*кс компроматите, с които Мартин Нотариуса и бившата съпруга на някогашния следовател Пепи Еврото са изнудвали магистрати, беше потвърдена преди дни от разсекретен от „Антикорупционния фонд" (АКФ) документ от близо 30 страници, изготвен още през 2022 г. от ГДБОП. В доклада се цитират показания на анонимна свидетелка от близкото о6кръжение на Любена Павлова, която разкрива, че с*кс компроматите са реализирани под давлението и с активното съдействие на бившата жена на Пепи Еврото, която доброволно участвала в почти всички п*рно сцени.

 

В доклада на ГДБОП се твърди, че изобличаващите материали били „под формата на видеоклипове, съдържащи сексуални сцени на работещи в правосъдната система – част от тях от един и същи пол" и че впоследствие Божанов е изнудвал заснетите на калъп представители на съдебната система да решават дела и да повдигат обвинения срещу посочени от него лица. Публикуваният от „Антикорупционния фонд“ документ потвърждава и информация, публикувана още преди 2 месеца, че Мартин Нотариуса е бил секретен сътрудник на ГДБОП и че е разполагал с офицерска карта на най-елитната полицейска служба в България.

Запознат, който по всяка вероятност е същият, дал показания пред ГДБОП за порн*орг*ите с участието на Любена Павлова, съдии и прокурори, разкрива, че сред заснетите в бурни секс сцени магистрати фигурират три прокурорки и съдийка от Софийски апелативен съд, които са били филмирани в шокираща интимна близост с бившата жена на Пепи Еврото.

Една от прокурорките с инициали Н 3. Била заснета в групов с*кс с двама полицаи от ГДБОП, с наета ВИП пр*ститутка от Украйна и с Любена Павлова, а впоследствие била притискана от Мартин Нотариуса да повдига обвинения на заможни бизнесмени с цел последващо изнудване и плащане на солидни подкупи за прекратяване на делата.

 

„Въпросната прокурорка Н. 3. Е семейна и има деца, и въпреки първоначалната й съпротива, впоследствие се е включила активно в мрежата за рекет на Мартин Нотариуса, за да не бъде разсипан професионалният й и личният й живот“, разкрива въпросният запознат.

Според думите му магистратските п*рно орг*и на Халкидики са се случвали без знанието на Петьо Петров – Еврото и това била една от причините бившият следовател да се разведе с Любена Павлова, да отнеме детето й и да пусне в специализирани п*рно сайтове малка част от ХХL видеата на екссъпругата си.

 

Кратки филмчета със с*кс изпълненията на Любена Павлова бяха качени в п*рно сайтове още през 2022 г., като на едно от видеата екссъпругата на Пепи Еврото е обладавана едновременно от трима мъже, единият от които удивително прилича на бившия прокурор от вече разформированата Специализирана прокуратура – Димитър Франтишек. Според запознат, останалите двама мъже в груповия с*кс с Любена, са полицаи от ГДБОП, охранявали Мартин Божанов – Нотариуса. Една от версиите, които битуват в ъндърграунда е, че Мартин Нотариуса е ликвидиран от своите държавни гардове, тъй като аферата със с*кс компроматите започнала да се разплита, а в Софийска градска прокуратура тръгнало секретно производство за отнети от Божанов в съучастие с висши ченгета стотици апетитни имоти в София и заграбени с рекет парцели за десетки милиони по Южното Черноморие.

 

Сред рекетираните да прехвърлят имоти на Мартин Божанов бил и бургаският бизнесмен Николай Филипов, който бил притиснат да направи Нотариуса свой съдружник в строящ се на Халкидики хотелски комплекс върху 12 декара земя на първа линия на морето, за да не му бъдат повдигани обвинения като съучастник в престъпна група за разнородни престъпления, ръководена от Васил Божков – Черепа.

 

„След убийството на Мартин Божанов – Нотариуса съдбата на п*рнокомпроматите остава неизвестна, но тайните с*кс записи с магистрати не са изчезнали, а просто са сменили притежателя си. Битува версия, че десетки видеозаписи, в които съдии и прокурори правят секс с пр*ститутки, с Любена Павлова, а и помежду си, сега се държат от доскорошен антимафиот от ГДБОП с прозвище Слави Свинята, който е сочен като наследника на Мартин Нотариуса в мрежата за изнудване и подчиняване на представители на съдебната система.

 

Според думите му запознатия, идеята за рекет на магистрати с тайно заснети п*рноорг*и била не на Мартин Нотариуса, а на Любена Павлова, която взаимствала този способ от бившия си съпруг Петьо Петров. Докато съжителствала с Пепи Еврото, Любена станала свидетел как съпругът й тайно записва съдии и прокурори, на които дава подкупи в ресторант „Осемте джуджета“ и впоследствие държи под свой контрол.

 

„Любена подхвана любовна афера с Мартин Нотариуса още през 2021 г. и има множество данни, че е била в основата на създаването на зависимости на магистрати не чрез пари, а чрез п*рнозаписи. За да не будят подозрение, че са записвани тайно, самата Любена е била инициаторка на с*кс партита в Гърция, като уж подпийнала се нахвърляла с*ксуално на гостуващите магистрати. Сред най-бруталните й изпълнения е оргия с петима човека – четирима магистрати и наета пр*ститутка, провела се на външен басейн на къща, собственост на Мартин Нотариуса на Халкидики през есента на 2021 г., разкрива запознат. Съществуват предположения, че Мартин Божанов – Нотариуса е баща на новороденото дете на Любена Павлова.

 

Бившата съпруга на Пепи Еврото роди миналата есен, броени месеци преди Мартин Божанов – Нотариуса да бъде ликвидиран от наемен убиец пред дома си в затворен комплекс в „Горна баня“. Още тогава бе отбелязано, че сигналът до полицията за убийството на Божанов е бил умишлено забавен с повече от час, за да бъде организирано спешно прочистване на къщата му.

Твърди се, че първият човек, на когото съпругата на Мартин Нотариуса е позвънила след убийството му, е Любена Павлова, която живее в същия затворен комплекс, но в друг имот.

Източник: Уикенд, crimesbg.com