юни 17, 2024

Бони не страда от липса на приятелки след караницата със Софи Маринова

Компанията успя да се наслади на красотите на природата, тъй като им се случиха слънчеви дни

https://kliuki.net/liubopitno/boni-ne-strada-ot-lipsa-na-priyatelki-sled-karanicata-sas-sofi-marinova/223207 Kliuki.net
Бони не страда от липса на приятелки след караницата със Софи Маринова

Макар и скарана с дългогодишната си дружка Софи Маринова, Бони не страда от липса на приятелки и дори има нови такива, сред които е и шеф Светлана Илиева, позната от кулинарната рубрика в предаването „На кафе“ по Нова тв, както и от състезанието „Хелс Китчън“.

 

Оказва се, че приятелството между двете далеч не приключило с края на шоуто, водено от шеф Виктор Ангелов. Нещо повече – те дори станали първи дружки извън светлините на прожекторите. Бони дори рекламира в социалната мрежа ресторанта, в който приятелката й е шеф-готвач, а за Великден двете бяха на почивка в Пампорово.

 

Заедно с тях бе и дъщерята на Бони, както и редица приятели, сред които и Дани Спартак – победителят от първия сезон на „Кухнята на ада“.

Компанията се настанила в една от самостоятелните къщички в приказен комплекс насред живописната природа и макар да били на почивка, Бони и Светлана, не си спестили боядисването на яйца.

 

По стара традиция двете първо боядисали червеното яйце, с което Бони изписала кръстчета по челата на всеки от компанията и ги наричала за здраве и благоденствие.

Двете със Светлана прекарали приказно почивката си на Пампорово в разходки, медитация край поточе в гората, приказки, пеене и дори часове игра на федербал сред природата.

 

Не пропуснали да се включат и в хорото, което се извило в комплекса през празничните дни, когато за всеобща радост гостувал състав от народна певица, тъпанджия и гайдар.

Бони, дъщеря й и Светла, не пропуснали разбира се да отделят и време за разкрасителни процедури с маските, които си били занесли, а вечерно време вдигали наздравици и играли карти.

 

Тъй като компанията имала щастието да случи на слънчеви дни, преобладаващата част от деня им, преминавала на чист въздух. Забавлявали се с игри и обиколки на близката гора или пък си устройвали пикници сред природата.

Източник: Уикенд