май 20, 2024

Честита радост! Мари на Гала чака бебе (Водещата най-сетне ще дундурка внуче – Снимки)

Ново звездно бебе се задава на хоризонта

https://kliuki.net/bg-kliuki/chestita-radost-mari-na-gala-chaka-bebe-vodeshtata-nay-setne-shte-dundurka-vnuche-snimki/222983 Kliuki.net
Честита радост! Мари на Гала чака бебе (Водещата най-сетне ще дундурка внуче – Снимки)

Днес стана ясно, че дъщерята на Гала от предишния ѝ мъж е бременна. Мари Константин пък сама успя да покаже наедрелия си корем пред последователите си в Инстаграм. Припомняме, че тя е сериозно обвързана още от ученическите си години и вече живее под един покрив с любимия си. За радост и на двете фамилии младата двойка ще се сдобие и с първото си дете.

Така водещата на “На кафе” бързо ще влезе в отбора на бабите, радвайки се на първото си внуче. Майка и дъщеря са в изключително близки отношения, така че вероятно бъдещата майка ще може да разчита и на допълнителна помощ. Подробности за бременността не са известни, но предвид кадрите в Мрежата всичко изглежда нормално.

В по-голямата част от случаите бъдещите родители крият поне три месеца новината, за да се разбере дали всичко е наред и вече спокойно да съобщят на хората. Мари Константин се изявява като инфлуенсър, така че няма проблеми с публичността. Към снимката, с която обяви идването на бебето, тя дори се пошегува, гарантирайки, че коремът ѝ със сигурност не е от козунаци. И ако Великден вече отмина, майчинството тепърва предстои: с момче или момиче – времето ще покаже.

Източник: edna.bg