май 19, 2024

Христиана от “Ергенът” го играе топмъжемелачка, охка и пъшка с десетима (Видео)

Блондинката не си поплюва, ако ще се налага да си избере мъж

https://kliuki.net/bg-kliuki/hristiana-ot-ergenat-go-igrae-topmazhemelachka-ohka-i-pashka-s-desetima-video/222796 Kliuki.net
Христиана от “Ергенът” го играе топмъжемелачка, охка и пъшка с десетима (Видео)

В нестандартна ситуация попадна тя в скорошен подкаст. На видеото предобре се показва как устатата психоложка се изживява като мома, която трябва да си избере ерген. За целта пред нея се представят 10 мъже, а тя ги подлага на всевъзможни тестове, за да прецени кой е най-подходящият. Клипът е особено показателен, тъй като Христиана си позволява доста провокативни коментари и действия. Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце. Така в атрактивното риалити, което си е спретнала, ергенката усърдно влиза в ролята на топмъжемелачка, която обича да си играе с мъжете.

Коментарите по клипа не закъсняха. Христиана не бе особено долюбвана в шоуто и седмици, след като излезе, хората все още намират лоша дума за нея. Според едно от мненията под видеото отново се изрязява учудването, че е детска психоложка, когато за обикновения човек явно е топпростакеса, която по никакъв начин не би припарила до децата му. Независимо от славата си до момента, блондинката не се впечатлява много-много от негативните коментари и явно продължава да се възползва от известността си до последно.

Източник: flagman.bg